A csúnya gonosz nyúl fantasztikus karneváli hangulatot teremt

2019.01.17. 14:59, Gaines

badbunny.jpg

A latin trap jelenlegi egyik legnagyobb sztárja, Bad Bunny vezetésével óriási parádét csaptak az emberek Puerto Rico utcáin.

Másfél év telt el azóta, hogy Puerto Ricóra gyors egymásutánban két hurrikán is lecsapott, és katasztrofális pusztítást okozott a szigetországban. Egy év alatt sikerült csak visszaállítani az áramot, és Puerto Rico még mindig lábadozik a természeti katasztrófából. Jimmy Fallon késő esti talkshow-házigazda többek között azért is látogatott el most San Juanba a műsor keretén belül, hogy ezzel is felhívja a figyelmet az ország helyzetére, és adományokat gyűjtsön a károsultak számára. A szokásos játékok, szkeccsek és szegmensek közé ékelődött be az a zenei betét, amelyben Bad Bunny adta elő Mía című, Drake-kel közösen jegyzett számát. A videóban némi mesterkélt felvezetést követően a sárga kapucnis-kezeslábasos sztár egy utcai karnevállá, tarka örömünneppé terebélyesedő menet élére áll Fallonnal és a Roots tagjaival.

A LATIN POP TAVALYI DOMINANCIÁJÁRÓL ITT ÍRTUNK


A 24 éves Bad Bunnyt 2016-ban fedezte fel DJ Luían a rapper Diles című, Soundcloudra feltöltött, és ott nagy népszerűséget szerző számával, majd miután leszerződtette indie lemezkiadójához, összehozta a reggeaton és a latin trap legfontosabb alakjaival, így Bad Bunny – civilben Benito Antonio Martínez Ocasio – hamar együtt dolgozhatott Daddy Yankee-vel, Ozunával, J Balvinnal, Enrique Iglesiasszal, majd nem sokkal később Nicki Minajzsal, 21 Savage-dzsel, Travis Scottal, Future-ral, Quavóval és Drake-kel is. A Vega Baja nevű kisvárosból származó srác, aki pár éve egyetemi tanulmányai mellett még közértben dolgozott, most már teltházas koncerteket tart világszerte, Cardi B-vel és J Balvinnal közös tavaly nyári slágere, az I Like It felkerült a Billboard Hot 100 slágerlista csúcsára is, és Grammy-díjra is jelölték, a Fader pedig címlapsztoriban foglalkozott vele. A többnyire még mindig spanyolul rappelő, jellegzetes kásás baritonjáról felismerhető Bad Bunny karácsonykor jött ki X 100pre című debütlemezével, azt is érdemes csekkolni, meg azt a ráadásvideót is Fallon műsorából, amelyben a veterán José Feliciano és a feltörekvő Ozuna ad elő akusztikus hangszerelésben egy 1942-es sztenderdet, Noel Estrada En Mi Viejo San Juanját, mutatunk mindent, szépen sorban.

https://recorder.blog.hu/2019/01/17/a_csunya_gonosz_nyul_fantasztikus_karnevali_hangulatot_teremt
A csúnya gonosz nyúl fantasztikus karneváli hangulatot teremt
süti beállítások módosítása