Új szupergroup: Axl Rose és… Tapsi Hapsi?

2019.01.05. 10:32, Gaines

axl.jpg

Ha eddig nem lettek volna elég bolondosak a dallamok, a Guns N’ Roses énekese rajzfilmfiguraként hozta ki legújabb dalát.

Axl Rose nem unatkozott az elmúlt években, lenyomott egy turnét az AC/DC-vel, egy gigaturnét a hosszú évtizedek után Slash-sel kiegészült Gunsszal, a 2008-as Chinese Democracy óta azonban nem jelentkezett új zenével. A zenekar gitárosa, Richard Fortus még decemberben azt nyilatkozta egy rádióadásban, hogy a Not In This Lifetime turnét követően bevonulnak a stúdióba, hogy mihamarabb kijöhessenek egy új lemezzel, amikor pedig a műsorvezető megjegyzést tett a Guns nem éppen produktív tempójára, Fortus azt felelte: „gyorsabbak leszünk, mint gondolod”.

EGY MÁSIK RÖGTÖNZÖTT SZUPERGROUP: FOO FIGHTERS FEAT. GUNS N' ROSES


Kérdés, hogy a Rock The Rock című vadonatúj Axl Rose-szám szereplni fog-e az új albumon, van-e egyáltalán bármi köze a zenekarhoz, vagy csak az énekes mellékprojektje, amely külön felkérésre született meg (és eleve inkább AC/DC-s hatásokat tükröz), mindenesetre a jól ismert kalapos-fejkendős-napszemüveges arc ezúttal egy rajzfilmsorozat betétdalában köszön vissza. A Boomerang nevű streaming szolgáltatón futó Tapsi: A Bolondos dallamok alkotóitól című mesesorozat egyik idén bemutatásra kerülő epizódjában Axl Rose-nak azért kell majd összeállnia Tapsival, Cucu malaccal, Mókival, a mókussal és Nagylábbal, mert egy Instagramozó-szelfiző aszteroida száguld a Föld felé, és mivel Bruce Willis olajfúró-csapata épp szabadságon van, csak hangos rockzenével lehet megállítani. Axl Rose saját zenekara, a „Steel Underpants” a leírás szerint nem áll rendelkezésre, mert egy óriásmalac zuhant a turnébuszukra, de hát melyik rockzenekarral ne esett volna meg hasonló – még élénken emlékezhetünk rá, amikor a Led Zeppelin karambolozott a Kengyelfutó Gyalogkakukkal.

https://recorder.blog.hu/2019/01/05/uj_szupergroup_axl_rose_es_tapsi_hapsi
Új szupergroup: Axl Rose és… Tapsi Hapsi?
süti beállítások módosítása