Dal- és klippremier! The Bluebay Foxes: Over and over

2018.12.07. 12:03, Gaines

thebluebayfoxes_over_thumbnail.jpg

A 2015-ben alakult, indierockot játszó The Bluebay Foxes a Recorderen mutatkozott be, és premiereztük már klipjüket, élő videójukat, EP-jüket is. Első nagylemezüket december 20-án mutatják be élőben, ennek előfutára az Over and over című kislemezdal, és a hozzá tartozó dalszövegvideó, amelyek egy füst alatt debütálnak nálunk. Premier!

A zenekar mesélt is nekünk az új szerzeményről: “Az Over and over számunkra úgy gondolunk, hogy egy kapocs a legkorábbi és a legújabb dalaink között. Hosszas hónapokon át dolgoztunk a számokon, hogy felvehessük őket most októberben. Mindenképpen szerettünk volna egy számot megjelentetni előbb a lemezről, de sokáig nem voltunk biztosak abban, hogy melyik legyen az. A nyers felvételek első végighallgatása után viszont eldőlt, hogy az Over and over lesz az a szám, ami meg tudja előlegezni a lemez hangulatát és zenei irányát egyaránt.

Ennél a dalnál is és az egész nagylemezen Ligeti Gyuri producerálása és hangmérnöki munkája hallható. Sokat gondolkodtunk, hogy milyen formában jöjjön ki az első dal az albumról, aztán jött az ötlet, hogy egy egyszerű lyric videót csináljunk egy kicsit másképp.”

A koncert tehát december 20-án lesz az Akvárium Kishalljában, ami ráadásul dupla lemezbemutató lesz a friss Marble Mist zenekarral. Facebook-esemény. JegyekEz meg a zenekar Facebook-oldala.

És akkor jöjjön az Over and over:


https://recorder.blog.hu/2018/12/07/dal-_es_klippremier_the_bluebay_foxes_over_and_over
Dal- és klippremier! The Bluebay Foxes: Over and over
süti beállítások módosítása