Ákos Szintirock koncertfilmje az M2 Petőfi TV-n

2018.10.16. 12:00, Recorder.hu

akos_szintirock_650.jpg

(X) Ákos 2016 decemberében sorozatban a harmadik évet zárta dupla előadással hazánk legnagyobb fedett koncerttermében, a Papp László Budapest Arénában. A koncertről készült Szintirock című film 2x53 perces változatát az M2 Petőfi TV mutatja be október 22-én, hétfőn este.

"A 2016 decemberi dupla Aréna egy nagyon fontos és sikeres időszak záró eseménye volt: a szintirock-stílusú koncertsorozat négy éve során csaknem hatszázezer koncertlátogatónak zenéltünk országszerte és a határokon túl is. Az eddigi leglátványosabb előadásainkat ennek a sorozatnak a keretében adtuk, ezt híven tükrözi ez a koncertfilmünk is" - nyilatkozta Ákos. A brutális látványvilágú anyagot csaknem 30 kameraállásból rögzítették.

Ákos és zenésztársai új oldalukról is bemutatkoztak a telt házas dupla koncerten: a gitáron, zongorán és dobon is játszó főhős mellett a régi zenésztárs, Hauber Zsolt szintetizátorozik, a szintén billentyűs Lepés Gábor egy-egy dalban basszusgitáron, a dobos Bánfalvi Sanyi akusztikus gitáron is játszik. A hangzás és a látvány is gazdagodott az Arénában a VoiSingers kórus színpadra lépésével. Az előadásban a veterán énekes-dalszerző, Demjén Ferenc hangja és a legendás bemondó, dr. Bőzsöny Ferenc narrációja is hallható hangfelvételről. 

Ákos 2x53 perces Szintirock koncertfilmje tehát október 22-én, hétfőn este 21:35-től látható az M2 Petőfi TV műsorán.

Az adás előzetese:

Címkék: ákos m2 petőfi tv
https://recorder.blog.hu/2018/10/16/akos_szintirock_koncertfilmje_az_m2_petofi_tv-n
Ákos Szintirock koncertfilmje az M2 Petőfi TV-n
süti beállítások módosítása