Röptében próbálta fejberúgni Fred Durstöt az Insane Clown Posse egyik tagja

2018.10.08. 12:48, Gaines

durst.jpg

Ez is egy olyan mondat, amiről soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd le fogom írni, és most mégis itt vagyunk.

Történt ugyanis, hogy a Limp Bizkit a New Jersey-beli Camdenben rendezett Rock Allegiance Fesztiválon koncertezett, és miközben Fred Durst épp teljes beleéléssel – azaz markolászó kézmozdulatokkal és csípőlökésekkel – formálta saját képére a Faith című George Michael-slágert, egyszer csak ott termett mögötte valaki, aki nekifutásból tarkón akarta rúgni az énekest. Nem sikerült neki: a biztonságiak azonnal leteperték, és odébb rángatták a támadót, hogy aztán maguk is összebalhézzanak, bár nehéz kivenni, hogy a tülekedésben ki technikus, biztonsági őr vagy civil. „Micsoda puhapöcs, még el is szúrta” – kommentálta Durst az esetet a színpadon vállvonogatva.

Az incindensről szóló híradások alapján a támadó nem más, mint az Insane Clown Posse nevű ellentmondásos hírű rapduó egyik fele, név szerint Shaggy 2 Dope, akikről azt kell tudni, hogy gonosz bohócra festve szoktak horrorisztikus szövegeket tálalni, és fanatikus követőik alkotják a juggalóknak hívott szubkultúrát. A két formáció rivalizálása egy Reddit-felhasználó szerint húsz évre tekint vissza, amikor is egy woodstocki fellépés után Durst bunkón és lekezelőn viselkedett az ICP-vel (lehetetlen!), majd az utolsó pillanatban kitúrta őket a Korn által szervezett Family Values turnéról. Lehettek békésebb időszakok is ebben a zenetörténeti jelentőségű beefben, mert 2012-ben Durst közreműködött az ICP Bitch Better Have My Money-feldolgozásában, akkor ezek szerint épp nem próbálták kinyírni egymást. Egyszóval egy megosztó zenekar tagja majdnem leterítette egy másik megosztó zenekar tagját. „A gondolat az élet rabja csak, az élet pedig az idő bohóca”, mondhatná erre Shakespeare, de azért nem olyan nagy baj, hogy ezt ő már nem érhette meg.  

https://recorder.blog.hu/2018/10/08/ropteben_probalta_fejberugni_fred_durstot_az_insane_clown_posse_egyik_tagja
Röptében próbálta fejberúgni Fred Durstöt az Insane Clown Posse egyik tagja

A bejegyzés trackback címe:

https://recorder.blog.hu/api/trackback/id/tr8914288967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.