Élő kígyót tukmált egy rapper a zenekritikusokra

2018.08.03. 12:46, Gaines

youngthug_1.jpg

Young Thug eddig is híres volt a fura húzásairól, de az amerikai zenei újságírók most közvetlenül megtapasztalhatták az atlantai művész különcségét. Kígyók formájában.

A rapper sosem titkolta a csúszómászók iránti vonzalmát, a Mink Flow klipjét telepakolta kígyókkal, nem csoda hát, hogy új projektje, a Slime Language címmel ellátott mixtape reklámozásához is hüllőket vetett be. Szerda reggel több neves zenei szaklap újságíróit is az a meglepetés érte, hogy a postás egy élő kígyót kézbesített az irodájukba. A zöld fűsiklók saját terráriummal érkeztek, rajta a mixtape címével, valamint az új háziállat nevével: az XXL-es a Sex, az NPR Music kígyója a Liger, a Complexé pedig az Eww nevet viseli.

A legtöbb oldal kiposztolta valamelyik közösségi média felületre a jövevényt, bár az NPR-osok jelezték, hogy nem fogadhatnak el ajándékot, ezért postafordultával visszaküldték. A Spin Most viselhetjük gondját ennek a kígyónak címmel írta meg a vonatkozó hírt, megjegyezve, hogy cukinak tartják ugyan Digitset, de a polcon porosodó promó CD-kkel ellentétben őt etetni kell, és mivel félő, hogy a munkából ki sem látszó hírszerkesztők egyszer majd elfelejtik bekészíteni neki a tücsökreggelit, mostantól azon stresszelhetik magukat, hogy életben tudják-e tartani. A lap egy nappal később még egy cikket szentelt a témának, melyben megnyugtattak mindenkit, hogy a „félénk és szégyenlős, állandóan bujkáló” Digits mostantól a Billboard-család tagja (a Spin a Billboard tulajdonában van), és körbekérdezték a többi érintett újságot, hogy mihez kezdtek a kígyójukkal: a Mass Appeal boldogan megtartotta a „rendkívül antiszociális” Freakyt, a Fader csapata nem rajongott a sajátjáért, de egyikük befogadta az otthonába, a Noisey-hoz pedig a cikk megírása idején még úton volt a kígyó.

ITT MEGNÉZHETŐ A KÍGYÓS KLIP IS


A Slime Language-en többek között vendégszerepelni fog Gunna, Lil Duke, Lil Uzi Vert és Jacquees, a számcímek egyelőre az ő nevüket viselik, hasonlóan a 2016-os Jeffery mixtape-hez, ahol a dalok ihletői voltak feltüntetve címként. Tudomásunk szerint egyikünk sem pikkelyes.

Young Thug (@thuggerthugger1) just gifted XXL with a pet snake. Meet Sex � ‘Slime Language’ coming soon

XXL (@xxl) által megosztott bejegyzés,

Címkék: young thug
https://recorder.blog.hu/2018/08/03/elo_kigyot_tukmalt_egy_rapper_a_zenekritikusokra
Élő kígyót tukmált egy rapper a zenekritikusokra
süti beállítások módosítása