Chance The Rapper négy új dallal dobja fel a napunkat

2018.07.19. 13:49, Gaines

chance.jpg

Alig pár napja röppent fel a hír, hogy Chance The Rapper még a héten meglepetésalbummal rukkol elő. A chicagói MC hamar cáfolta a pletykát, hozzátéve, hogy javában dolgozik a stúdióban. Valami mégis lehetett a levegőben, vagy Chance meg szerette volna vigasztalni a rajongóit, mert ma, ha nem is egy komplett albumot, de négy új számot megosztott.

A rapper a friss anyag alapján kitart a Coloring Book mixtape könnyed, szívderítő hangvétele mellett, nem szakad el a gospel-beütéstől, a pozitív életszemlélettől, a védjegyének számító énekhangszínnél, amelyben mindig ott bujkál a mosoly. A Work Out bőven ráfért volna az előző lemezre a maga jazzbőgős-nyugizós alapjával, ahogy a 65th & Ingleside sem áll távol a Chance zenéjéről kialakított képünktől. Kisebb meglepetést az I Might Need Security okozhat, az intróban egy Jamie Foxx-hangminta azzal indít, hogy bekaphatjuk, sötétebb a tónus, Chance flow-ja és szövege egy fokkal dühösebb és harapósabb, mint megszokhattuk. Ja, és csak úgy mellesleg azt is bejelenti a számban, hogy megvásárolta a Chicagoist nevű chicagói híroldalt, hiszen ő nem fuksszal és sportkocsival kérkedik, hanem csődöt jelentett független lapok felkarolásával.

OLVASD EL A COLORING BOOK-LEMEZKRITIKÁNKAT!


A Coloring Book óta a 25 éves chicagói sztár kiadott egy karácsonyi mixtape-et Jeremih-vel közösen, valamint először tapasztalhatta meg, milyen érzés felkerülni a slágerlista élére, bár ezt nem saját dalával érte el, csak DJ Khaled I’m The Onejában közreműködött. Az, hogy a következő szólólemezére meddig kell várnunk, továbbra is kérdés, viszont elmondása szerint közös projekten dolgozik mind Childish Gambinóval, mind Kanye Westtel. A Donald Glover-féle albumon „több mint 14 szám lesz”, Kanyét pedig még júniusban látogatta meg wyomingi főhadiszállásán. „Fent voltunk a hegyekben, vadállatok között – nagyon más itt minden –, zenélgettünk, aztán Kanye megkérdezte, nem vennék-e fel vele egy teljes albumot.” A két rapper korábbi együttműködéseiből kiindulva nem kizárt, hogy ez lesz Kanye West idei lemezáradatának fénypontja, Gambinótól meg egyébként is jöhet minden.

Chance The Rapper első új dala, a Work Out:


A Supa Bwe & Forever Banddel közös Wala Cam:


A tőzsdehírt is tartalmazó I Might Need Security:


Végül a 65th & Ingleside:

 

Címkék: chance the rapper
https://recorder.blog.hu/2018/07/19/chance_the_rapper_negy_uj_dallal_dobja_fel_a_napunkat
Chance The Rapper négy új dallal dobja fel a napunkat
süti beállítások módosítása