SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (13. rész: Sziget)

2018.07.13. 16:24, corecorder

A hazai fesztiválkínálat évek óta igen űrű és sokféle igényt kielégít. Kicsi, közepes, giga, rétegműfajokat lefedő, nagy sztárokat színpadra állító, az ország minden régióját beborító – minden hétvégén van hová menni. De segítünk a vakáció tervezésében, itt van a húsz legjobb, legfontosabb feszt, plusz még több mint féltucatnyi másik. Cikksorozatunk következő részében Magyarország legnagyobb fesztiválja, az egyhetes Sziget.

További magyarországi fesztiválajánlatok 2018 nyarára: KolorádóFishing On OrfűVOLTTű FokánBalaton Sound, VénégyRockmaratonBánkitóVeszprémfestCampusMűvészetek VölgyeBass CampO.Z.O.R.A., Samsara.

# SZIGET

Időpont: augusztus 8-15.

Helyszín: Budapest, Óbudai-sziget

Jegyár: 7 napos bérlet elővételben 93.000 Ft

A legnagyobb múlttal és látogatószámmal rendelkező magyar fesztivált senkinek sem kell bemutatni, a Szigetnek köszönhetően számos olyan előadó is fellépett Magyarországon, akik egyébként valószínűleg a régiót is elkerülték volna. Így lesz ez idén is, a nulladik napon jön Kendrick Lamar, de koncertezik végre Magyarországon Lana Del Rey, a War On Drugs, a Rhye, Fever Ray és Stormzy is, vagy épp a mostanság felkapottak közül Dua Lipa, Zara Larsson és Shawn Mendes. Ez nem minden, lesz például még Arctic Monkeys, Liam Gallagher vagy a Gorillaz is – és részletes ajánló a következő lapszámunkban.

Varga Zsófia


https://szigetfestival.com


ilyen volt a Sziget tavaly: 


FESZTIVÁLSZEZON CÍMŰ FÓKUSZTÉMÁNKBAN NEMZETKÖZI ÉS HAZAI FESZTTÖRTÉNET, FARMHELYSZÍNEK ÉS SOK MÁS.

https://recorder.blog.hu/2018/07/13/szezon_a_nyar_magyar_fesztivaljai_13_resz_sziget
SzezOn – A nyár magyar fesztiváljai (13. rész: Sziget)
süti beállítások módosítása