Partra vetett sellő lett Nicki Minajból

2018.07.07. 10:49, Gaines

nicki.jpg

Pár napja már beharangozták, most meg is jött a rapper új klipje, amelyben Ariana Grande társaságában nedvesíti be magát a strandon.

A Badhez készült videónak nincs cselekménye, igazából annyiból áll, hogy Nicki Minaj sellőfarokkal vagy átázott ruhában pózol tengerparton és medencék mellett; a végén tiszteletét teszi még két kigyúrt srác, de ők nem sok vizet zavarnak. A szöveg tele van szexuális utalásokkal, elhangzik például, hogy “Waterfalls, ooh, yeah, you better come through”, az olvasók képzeletére bízom, milyen többletjelentéssel bír itt a vízesés. Minaj a klippel csatlakozott a hableánypárti énekesnők díszes társaságához: Sade a No Ordinary Love klipjében busongott sellőként az óceán mélyén, a kopoltyús Lady Gaga bezzeg egy kád vízben is boldogan lubickolt (You And I), Madonna pedig férfi sellőket úsztatott át a Cherishben.

Nicki Minaj Queen című új lemeze augusztus 10-én debütál, a magyar rajongók pedig jövőre, Future-ral közös, NICKIHNDRXX turnéjának február 25-ei budapesti állomásán nézhetik meg, megvan-e még mind a két lába.


https://recorder.blog.hu/2018/07/07/partra_vetett_sello_lett_nicki_minajbol
Partra vetett sellő lett Nicki Minajból
süti beállítások módosítása