Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (6. rész: Pohoda Festival)

2018.06.04. 10:01, rerecorder

pohoda_2018.jpg

Miközben a magyar fesztiválszíntér nagyjából minden igényt lefed – és az események többsége stabil lábakon áll –, azért évről évre egyre több magyar választ egy környékbeli bulit is a nyárra. Így le lehet tudni a vakációt, miközben elcsíphetünk egy-két olyan előadót, aki nem lép fel hazánkban. Cikksorozatunk már hetedik éve kalauzol a legérdekesebb, többnyire elérhető közelségű fesztiválok között. Kezdjük a júliusi kínálatot a talán legjobb opcióval: kedvencünk, a Pohoda Szlovákiában.

További európai fesztiválajánlatok 2018 nyarára: Orange WarsawBest Kept Secret, INmusic, Tauron Nowa, Halfway.


POHODA

Időpont: július 5-7.

Helyszín: Trencsén, Szlovákia

Jegyár: bérlet 99 € (kb. 31.000 Ft)

Kevés nagyobb híve van a Recordernél a szomszédos Pohoda fesztiválnak, szerkesztőségünk többször, több taggal, testületileg látogatta meg a gyönyörű fekvésű eseményt.

 A FESZTIVÁLT 2016-BAN2015-BEN2014-BEN2013-BAN ÉS 2011-BEN IS NAGYON ÉLVEZTÜK.


A koncerteket és a fellépőket elnézve ez minden bizonnyal idén is így lesz. Húzónévnek egyelőre ott van a Chemical Brothers és Jamie Cullum, a tavalyi Slowdive után 2018-ban a Ride lép fel, mint shoegaze-legenda, a gitáros zene kedvelőinek pedig lesz St. Vincent, Glass Animals, Everything Everything és La Femme. De ha a balkanyaros előadók érdekelnek, akkor sem kell kétségbe esni, nézd meg Danny Brownt, a BadBadNotGoodot, a kultikus Rodriguezt, a felkapott dancepunkos Confidence Mant, vagy az izlandi csaj-tömegkollektívát, a Reykjavíkurdæturt. És nem utolsósorban: a közelben egyedül itt lép fel SOPHIE.

Mika László


https://www.pohodafestival.sk/en/

https://recorder.blog.hu/2018/06/04/vakacio_feszt_zenevel_2018_nyari_fesztivalok_europaban_6_resz_pohoda_festival
Vakáció feszt zenével 2018 – Nyári fesztiválok Európában (6. rész: Pohoda Festival)
süti beállítások módosítása