REC061 magazin launch a debreceni Nagyerdei Víztoronyban a neóval és a Black Nail Cabaret-vel

2018.05.03. 13:26, rerecorder

neo_1.jpg

Megjelent a 61. Recorder magazin (tartalom erre), benne debreceni fókusztémával, a Debrecen & poppal. Naná, hogy jár mellé debreceni launch party, kettő is. Az első április 28-án, szombaton volt a Nagyerdei Víztoronyban, a második is ott lesz, a neóval és másokkal most szombaton, május 5-én.

Recorder #061 launch party: neo, Black Nail Cabaret, Giocator

Helyszín: Nagyerdei Víztorony

Kezdés: 2018. május 5., 20:00

Belépő: 1300 / 1600 Ft

Facebook-eseményoldal


A 61. lapszámunk fókuszában Debrecen és a debreceni zenei élet áll. Az újság a Launch Party mellett több terjesztési ponton is felkapható a városban. A most szombati est fellépői közül a neo nálunk tartotta legújabb, egészen látványos klipje premierjét, de mi is jártunk nálunk, egészen pontosan Milkovics Mátyás zenekarvezető hangszereit néztük meg és mutattuk be. Igen pazar, egyedi kollekció! Az est másik fellépője, a Black Nail Cabaret szintén nálunk premierezett legutóbb (szólóban a duóból Emke is), A helyi erőt az este során Giocator képviseli, ő válogatja a lemezeket a Víztorony kávézójában. Egyszóval remek nyárba hajló tavaszi partinak ígérkezik ez az este is, gyertek!

https://recorder.blog.hu/2018/05/03/rec061_magazin_launch_a_debreceni_nagyerdei_viztoronyban_a_neoval_es_a_black_nail_cabaret-vel
REC061 magazin launch a debreceni Nagyerdei Víztoronyban a neóval és a Black Nail Cabaret-vel
süti beállítások módosítása