Pamela Andersonnal közös fia verte meg Tommy Lee-t

2018.03.08. 11:06, RRRecorder

tommy_brandon.jpg

Tommy Lee az Instagramon mutogatta a sebeit. Apa és fia nagyon másként emlékszik, hogy mi történt.

Annyi bizonyos, hogy 21 éves fia, Brandon - akinek anyja Pamela Anderson - megütötte a híres dobost (ex-Mötley Crüe, Methods Of Mayhem), aki feldagadt ajkát egy - azóta törölt - Instagram-posztban tárta a világ elé. "Összetört a szívem. Mindent megadhatsz a gyerekeidnek, amit csak akarnak, és még így is ellened fordulhatnak. Jó fiú vagy, Brandon!" - írta alá (lásd lent).

Az első híradás a TMZ-n jelent meg: eszerint a fiú önvédelemből ütötte meg részeg apját. Amire Tommy Lee azt válaszolta, hogy a valóság az, hogy ő és menyasszonya ágyban volt, "amikor a fiam berontott a szobába és rám támadt. Megkértem, hogy hagyja el a házat, erre kiütött, a rendőrség elől pedig elmenekült."

ERŐSZAKOS ZENÉSZEK

Amire Brandon egy nyilatkozatban reagált, miszerint az események kiváltó oka apja alkoholizmusa, ami jó lett volna, ha megmarad magánügynek, de sajnos ez már nem lehetséges. "Szeretem apámat, azt szeretném, hogy józan, boldog és egészséges legyen" - mondta; elárulta, hogy egy intervenciót is szervezett volna, de ez nem jött össze.

Amire Tommy Lee azt válaszolta, hogy "LMAAAO!!!! Soha életemben nem voltam ilyen boldog, és igen, néha iszogatok, merthogy kurvára nyugdíjas vagyok és élvezem az életemet. 30+ év kibaszott munka után megérdemlem." Szerinte az az intervenció hazugság, Brandon alig beszélt vele, és most egy darabig elég volt belőle és a hazugságaiból. Egyébként fia szavahihetőségét egy azóta szintén törölt videóban azzal is próbálta kikezdeni, hogy a rendetlen szobáját mutogatta az interneten.

Mindezek előtt történt még az, hogy Pamela Anderson egy interjúban beszélt arról, hogyan bántalmazta őt Tommy Lee 1998-ban - ami miatt a dobos börtönbe is került -, amire ő azt válaszolta, hogy "nagyon kell neki, hogy figyeljenek rá, de semmi érdemi nem történik vele, úgyhogy szarságokat rángat elő a múltból."

tommy_lee.jpg

Címkék: tommy lee
https://recorder.blog.hu/2018/03/08/pamela_andersonnal_kozos_fia_verte_meg_tommy_lee-t
Pamela Andersonnal közös fia verte meg Tommy Lee-t
süti beállítások módosítása