A Recorder bemutatja: Takáts Eszter Zenekara a Muzikumban

2018.03.07. 11:13, RRRecorder

mm_0316_takatseszter_fbevent.png

(X) 2018. március 16-án mutatja be legújabb, Bocsáss meg című lemezét Takáts Eszter és Zenekara. A mindig megújuló énekes-dalszerző 2016-tól dolgozik együtt jelenlegi, eddig legerősebb csapatával, a formáció életképességét pedig a 2017 végén megjelent dupla album bizonyítja legjobban.

A Bocsáss meget több zenei lap is nem hivatalosan az év lemezének titulálta, Takáts Eszter koncertjein teljesen normális, hogy önfeledten táncoló emberek hirtelen a szövegeket kezdik elemezni, hogy együtt buliznak tinik és örökifjúk, és hogy teljesen váratlanul szellemi eksztázisba kerülünk egy harmonikaszólótól, vagy nevetőgörcsöt
kapunk az énekesnő valamelyik átkötő szövegétől.

A zenekar állandó tagjai:Takáts Eszter: ritmusgitár, ének, Kosztin László: szólógitár, Horváth Mihály: szájharmonika,Giret Gábor: basszusgitár, vokál, Czimermann Csaba: dob. Ezúttal a ritmusszekciót a zenekar állandó beugró segítői alkotják majd: Czipra Márton: basszusgitár, Tóth Károly: dob. A lemezt hangszerelte és a stúdiómunkáért felelt: Giret Gábor.

A koncertre jegyet itt lehet vásárolniA zenekar honlapja itt, Facebook-profilja itt taláható. Legutóbbi, itt a Recorderen bemutatkozott klipjük pedig ez:

https://recorder.blog.hu/2018/03/07/a_recorder_bemutatja_takats_eszter_zenekara_a_muzikumban
A Recorder bemutatja: Takáts Eszter Zenekara a Muzikumban
süti beállítások módosítása