Popsztárok és The War On Drugs a Szigeten

2018.02.20. 14:15, RRRecorder

dua_lipa.jpg

Dua Lipa, Shawn Mendes és Gorillaz a legismertebb nevek, de jön a grime sztárja, Stormzy, a Future-tanítvány Desiigner és a kritikuskedvenc The War On Drugs is.

Újabb adag nevet jelentett be a Sziget. Popsztár fronton két nagy, először Magyarországon fellépő fogás is van: a YouTube-on indult, tavaly pedig nagyon befutott angol énekesnő, Dua Lipa (fotónkon), és az egykori Vine videómegosztóról a listák élére katapultált Shawn Mendes. A 2017-ben a Sportarénában fellépett Gorillaz fesztiválkoncertre tér vissza a Szigetre.

Jön a brit hiphop-mutáció egyik legnagyobb sztárja, Stormzy. Az indie rockot, az amerikai felnőttrockot és az álomszerű hangzásokat hozza össze a rendre - nálunk is - az év végi listákon szereplő The War On Drugs. Szintén szeretik a kritikusok a rendkívül termékeny ausztrál King Gizzard & The Lizard Wizard pszichedelikus rockzenekart. Szintén ausztrál a Chet Faker néven feltűnt, a soulos-elektronikus-downtempós zenét újra divatba hozó Nick Murphy. A soulos-folkos-R&B-popot játszó Lianne La Havas rajongói között maga Prince is ott volt.

Desiigner már megosztóbb figura, mindenesetre ha az AutoTune-énekrap királya, Future nem jön, akkor vele kell beérnünk. Az elektronikus felhozatalból a house-ba latinos ízeket keverő Sofi Tukkert emelnénk ki. További nevek: Gorgon City, JP Cooper, Petit Biscuit, KSHMR, Borgore, The Living End, Scarlxrd, Seven Lions Delta Heavy, Yellow Days, Bilderbuch és My Baby.

Az előző bejelentés itt olvasható, benne: Kendrick Lamar, Liam Gallagher, Lykke Li, Kygo, Mumford & Sons és sokan mások. Na és persze End Show helyett Arctic Monkeys is lesz!

 

 

 

 

 

https://recorder.blog.hu/2018/02/20/popsztarok_es_the_war_on_drugs_a_szigeten
Popsztárok és The War On Drugs a Szigeten
süti beállítások módosítása