Itt a Heineken Budapest Nightlife Awards 2018. Szavazz és döntsd el te, melyek Budapest legjobb éjszakai helyei és fesztiváljai!

2018.02.08. 12:52, Recorder.hu

bpna2018_650.jpg

(X) Idén harmadszor kerül megrendezésre az online közönségszavazáson alapuló Heineken Budapest Nightlife Awards, a legjobb budapesti szórakozóhelyek, klubok, kocsmák, bárok, partiszervezők és fesztiválok versenye, ráadásul az eredményeket nem más, mint maga Pimaszúr (aka Papp Gergő) prezentálja február 23-án, egy ingyenes díjátadó buli keretein belül az Instantban.

A szervezők nem titkolt célja, hogy legalább egy évben egyszer összehozzák a budapesti vendéglátósokat, és egy hatalmas, kötetlen buli keretein belül ünnepeljék egymást – magukat. A Budapest Nightlife Awards róluk szól: az italpultok mögött állókról, a tánctereket megtöltő fellépőkről és dj-kről, a kábelek és hangfalak őreiről, az irodákban veszettül agyaló szervezőkről. Van mit köszönni nekik, hiszen mindnyájan nagyban hozzájárultak a budapesti imázs építéséhez, és ahhoz, hogy fővárosunk közkedvelt úti céllá váljon a külföldiek körében.

A Budapest Nightlife Awards – melynek névadó szponzora a Heineken – lehetőséget ad a budapesti éjszakai élet hű szerelmeseinek, hogy kedvenc helyeiket idén is a dobogóra juttassák, majd együtt ünnepeljenek velük. A helyek idén is 12 kategóriában nevezhettek (legjobb bár, legjobb borbár, legjobb kis klub, legjobb kocsma, legjobb koncerthelyszín, legjobb nagy klub, legjobb romkocsma, legjobb szabadtéri hely, legjobb LMBTQ programhelyszín, legjobb partiszervező, legjobb kézműves söröző, legjobb budapesti fesztivál) – a közönség pedig a www.bpna.hu oldalon szavazhat kategóriánként a három legkedvesebb helyére, közel 2 hónapon keresztül, december 27-től egészen február 22-én éjfélig. A súlyozott szavazás lehetővé teszi, hogy a kisebb helyek is jó eséllyel induljanak a díjért, a nevező hely feladata pedig mindössze annyi, hogy megmozgassa, szavazásra buzdítsa közönségét. A tavalyi versenyre mintegy 150 hely nevezett, a közönség pedig több mint 13 ezer voksot adott le, és az eddigi évek tapasztalatai alapján ez a szám folyamatosan növekszik.

A Recorder támogatta Legjobb budapesti fesztivál kategóriában 2018-ban rájuk lehet szavazni:

Belvárosi Fesztivál / BelFeszt

Budapest Showcase Hub / BUSH

Budapest Urban Games

CAFe Budapest

Kolorádó

Sziget

Telekom Electronic Beats 

A szavazási időszak lezárulta után a szervezők február 23-án péntek este egy ingyenes díjátadó keretén belül hirdetik ki az eredményt az Instantban, és adják át minden kategóriában a nyerteseknek az egy évig érvényes Budapest Nightlife Awards díjat.

Az eseményen Papp Gergő (Pimaszúr) konferál, majd koncertet ad Barabás Lőrinc és hajnalig táncoltat a Tesco Disco a legjobb electrowave-, dub-, 80’s- és italodisco-slágerekre.

Bővebb információk az esemény Facebook-oldalán, ITT.

Az esemény támogatói: Raiker, Funzine, We Love Budapest, Forbes, Humen Media, Adaptive Media, Recorder.

Szavazz a www.bpna.hu oldalon, hogy a te kedvenc helyed legyen az éjszakai élet legjobbja!

A BPNA 2018-as promóvideója:

Aftermovie a tavalyi díjátadóról:

https://recorder.blog.hu/2018/02/08/heineken_budapest_nightlife_awards_szavazz_es_dontsd_el_te_melyek_budapest_legjobb_ejszakai_helyei
Itt a Heineken Budapest Nightlife Awards 2018. Szavazz és döntsd el te, melyek Budapest legjobb éjszakai helyei és fesztiváljai!
süti beállítások módosítása