Rapélet mobillal - Aesztetik Rap Show-klippremier: Körök

2018.01.30. 19:30, rerecorder

aesztetik_rap_show_2.jpg

A Gazsi Rap Show-ként feltűnt Szőke Gáspár képzőművész-rapper az utóbbi időben kollaborációkban teljesedett ki: RobotDeck elfolyós beatjeire rappelt, Phlattel Lapos Föld néven adott ki életszagú, kiváló lemezt, most pedig Aesztetikkel közös felvételeit vezeti fel egy mobiltelefonos klipes dallal.

Gazsi Rap Show így mesél a friss projektről: "Tavaly ismerkedtünk össze Aesztetikkel a Soundcloudon Papi$ vagy Bendoo tanácsára. Egyből küldött pár beatet, amit talonban tartottam. 2017-ben nem tudtam sok szöveget írni, inkább festettem, olvastam. Aztán elővettem újra a beatpackot és gondoltam, hogy megnézem mit tudok velük kezdeni. Elhatároztam, hogy módszeresen feldolgozom őket, és inkább egy kis EP-t fogok csinálni. A projektnek még nincs munkacíme, de friss és ropogós. A video, amit készítettem hozzá, kizárólagosan mobiltelefon felvételekből áll, amelyeket a rapélet különböző időpontjaiban vettem fel. Partyk, chillek, fellépések, felvételek, kocsmázások, testvérek, barátok. Körök."

Szőke Gáspár idén komoly aktivitást ígér, érkezik a Lapos Föld Felülnézet című második albuma, jön új  RobotDeck X Gazsi Rap Show-anyag is Belvilág címmel és "lehet, hogy egy új Gazsi Rap Show-album is megjelenik". Hurrá!


és akkor az Aesztetik Rap Show meditatív bemutatkozása: 


Gazsi Rap Show Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2018/01/30/rapelet_mobillal_aesztetik_rap_show-klippremier_korok
Rapélet mobillal - Aesztetik Rap Show-klippremier: Körök
süti beállítások módosítása