Lehet, hogy összeáll a Smashing Pumpkins

2018.01.30. 12:19, RRRecorder

billy_corgan.jpg

Billy Corgan stúdióban van Rick Rubinnal és valakikkel. Akik lehet, hogy a Smashing Pumpkins tagjai.

Billy Corgan feltöltött egy régi képet magáról az Instagramra. "Őrült életem volt. Jó értelemben őrült, de attól még őrült" - kezdi az eszmefuttatását. Azon kezd elmélkedni, hogy tudja, hogy a kép 1993-ban vagy 94-ben készült, de másra nem emlékszik stb. stb., aztán jön ez, hogy: "Ablakot nyitok nektek az őrült életemre (még ha nem is minden részletére). Például most éppen Rick Rubinnal vagyunk a stúdióban. De ha nem mutatok nektek egy képet Rickről, amint éppen Buddha-pózban ül a keverőpult mögött, talán el sem hiszitek." Aztán jön még sok minden más is, de az embereket a többes szám első személy izgatta fel: ki az, akiről azt írja, hogy "vagyunk"? Talán csak nem James Iha gitáros és Jimmy Chamberlin dobos a Smashing Pumpkinsból!?!?

A KOPASZ EGOMÁN, A CSENDES SZŐKE, A DOBOS ÉS AZ ÁZSIAI ŰRMACSKA – A SMASHING PUMPKINS PÁLYAKÉPE

Azok, akik hinni akarnak, arra hivatkoznak, hogy Corgan és Chamberlin nemrég pont ugyanarról a dobszerkóról osztott meg képeket az Instán! Meg arra, hogy nemrég D’arcy Wretzky basszusgitáros azt nyilatkozta, hogy nagy csalódás neki, hogy nem hívták meg az összeállós turnéra, hanem egy más basszusgitárost hívtak helyette. Meg arra, hogy még azelőtt Corgan kirakott egy fotót, amin a három említett tag együtt üldögél a stúdióban - bár a kísérő szöveg arról szól, hogy milyen sok közös emlék jött elő.

I've had a crazy life. Good crazy, but crazy nonetheless. For example. I saw this picture of myself the other day. Besides having a generally good idea of when it was taken (1993 or 1994) I don't remember actually taking the photo, nor do I remember countless others like it between the years 1991-2004. Now, perhaps that says something about my inability or desire to remember, but I'd argue it's an unfortunate result of the blur of those years. Which leads me to this time, or this moment, where like so many, I share a window (curated as it is) into my crazy life. As an example, we are currently in the studio with Rick Rubin. But unless I show you a picture of Rick sitting Buddha-like at a mixing desk, you probably wouldn't know that. Or when I, in a very naive way, post a shot with a needle in my arm and ramble on about making peace with God and time left on dear 'ol Earth, it sent some signal to friends and associates alike that I was sick or wanted other's sympathy. (As fact, it was an IV full of vitamins and homeopathy to assist in getting over this vicious flu). So yes, was sick, and no, not serious in any way nor would I share such info here because this window I'd prefer to be one where you see the sunlight streaming through. The only addendum to that is when I saw how others were reacting to their perception of my misguided and poorly worded message, I chose not to react in kind; in essence I let the shadows cast be whatever you-they-them want to believe. Because we live now in a world where perception often outweighs reality, and that's fine. So to that, here's a new pic I just took of me with my sandy-brown, curly hair flowing in the studio breeze. Lots of love, WPC #wpc

A post shared by WilliamPatrickCorgan (@williampcorgan) on

Címkék: smashing pumpkins
https://recorder.blog.hu/2018/01/30/lehet_hogy_osszeall_a_smashing_pumpkins
Lehet, hogy összeáll a Smashing Pumpkins

A bejegyzés trackback címe:

https://recorder.blog.hu/api/trackback/id/tr5213616890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.