Nem lesz End Show, hanem valami Arctic Monkeys nevű gitározó zenekar zárja a Szigetet

2018.01.29. 12:58, RRRecorder

arctic_monkeys_minden_jonak_elrontoja.jpg

Még az sem biztos, hogy tűzijáték lesz a koncert után!

Az egy héttel ezelőtti sztárparádé (Kendrick Lamar, Liam Gallagher, Kygo, Mumford & Sons, Lykke Li stb.) után újabb bejelentés érkezett a Sziget idei programjáról: az Arctic Monkeys. A brit gitárzenekar eddig egyszer lépett fel Magyarországon, 2014-ben a Volt Fesztiválon. A Sziget honlapja szerint augusztus 14-én, kedden 21.30-tól 23.30-ig övék a nagyszínpad, tehát ők adják itt a záró koncertet. (A fesztivál hivatalosan augusztus 15-ig tart, de ez azt jelenti, hogy a 14-ről 15-re virradó éjszaka lesznek még programok).

Ebben az időpontban 2013 és 2017 között mindig híres DJ-k szolgáltatták a talpalávalót a nagyszabású End Show-hoz: először David Guetta, utoljára Dimitri Vegas & Like Mike. Az Arctic Monkeys bejelentése tehát az End Show-k végét is jelenti. Mint azt a Sziget sajtószóvivőjétől megtudtuk, még az sem biztos, hogy tűzijáték zárja a nagyszínpad programját, hiszen valószínű, hogy a britek koncertje utánra nem illik egy ilyesmi látványosság.

Ha kicsit többet próbálunk beleolvasni ebbe, mint amennyi feltétlenül jogos, akkor azt mondhatjuk, hogy a Sziget, miután beadta derekát a nagy EDM-láznak, most úgy látja, hogy ennek vége, és arra tesz, hogy jönnek vissza a gitárzenekarok.

AZ ÖSSZES CIKK, AMIT VALAHA AZ ARCTIC MONKEYSRÓL ÍRTUNK

https://recorder.blog.hu/2018/01/29/nem_lesz_end_show_hanem_valami_arctic_monkeys_nevu_gitarozo_zenekar_zarja_a_szigetet
Nem lesz End Show, hanem valami Arctic Monkeys nevű gitározó zenekar zárja a Szigetet
süti beállítások módosítása