Szilveszterezz Dave Seaman, Anthony Pappa, Danny Howells és DJ Kühl társaságában a Global Underground Memoryland NYE buliján!

2017.12.30. 14:00, Recorder.hu

memorylandnye2017_650.jpg

(X) Óriási, mégis egyedi hangulatú budai műemlék üzemcsarnokban összehozni a kortárs elektronikuszenei szcéna legnagyobb nevű globális előadóit és hazai társaikat a budapesti közönséggel egy gigantikus évzáró bulira? Kétségkívül nagyszabású elképzelés, amelyet most szilveszterkor te is láthatsz megvalósulni a Legendary Moments szervezésében zajló 12 órás, tucatnyi nemzetközi és magyarországi sztár dj-t felvonultató Global Underground MEMORYLAND NYE 2017 partin. Mutatjuk, hogy miért (és ki mindenkiért) érdemes a Millenárist választani célpontként december 31-én este.

2017 őszének egyik legkellemesebb meglepetése a történelem első Global Underground Budapest bulija volt, mely a Global Underground és a Legendary Moments együttműködésének kezdetét is jelentette: teltház, eufória, örömteli hálálkodások zaja. Az idén 20 éves brit progresszívhouse-etalon és a minőségorientált hazai szervezőcsapat kölcsönösen erős, vonzó brandként tekintenek egymásra, így nem is annyira meglepő, hogy készek közösen mércét, tétet és színvonalat emelni: a GU két évtizede előtti tisztelgésként és nem mellékesen a gyümölcsözőnek ígérkező együttműködés megkoronázásaként egy olyan szilveszteri party vízióját valósítják meg, amilyen még soha nem volt Magyarországon.

A Millenáris Park B-pavilonja mindeddig még sosem szolgált elektronikuszenei rendezvény színhelyéül, pedig irtózatos potenciál rejlik benne, akár a látványvilág, a térkínálat, akár a kifejezetten a hely sajátságaira és igényeire fejlesztett JBL-hangrendszer tekintetében. A Millenáris egy nemzetközileg is elismert, elsőrangú rendezvényhelyszín, profi infrastruktúrával és csapattal, ami önmagában garantálja egy ilyen nagyszabású szilveszter nemzetközi mércével mérve is nívós lebonyolítását. A többezer négyzetméteres alsó részen felül egy közel hatszáz főt befogadni képes VIP és BACKSTAGE szekció is helyet kapott. Természetesen a szervezők nem csak a forradalmian bátor helyszínválasztással szeretnék elérni, hogy a 2017-es szilveszter minden korábbinál emlékezetesebb legyen.

A MEMORYLAND névre keresztelt rendezvény nevében és programjával is tiszteleg a Global Underground két dekádot is kitöltő hagyományai előtt: késő délutántól egészen éjfélig a klasszikusabb hangzásokról szól a buli; ezt követően reggelig – azaz az új évben – már a modern progresszív house uralja a Millenáris színpadát. A fellépők listája – akárcsak a különleges helyszín és a prémium szolgáltatások – igen impresszív, már önmagában a lineup miatt is megállja a helyét a szervezők kijelentése: ilyen szilveszter még sosem volt Magyarországon.

Már este nyolctól a GU intézményének legfontosabb oszlopai váltják egymást a pultban: Anthony Pappa, Danny Howells, Dave Seaman és Darren Emerson. Ott lesz a szinte minden GU-mixalbumon több számmal is szereplő Chris Scott alias Lexicon Avenue, a korszerű GU-hangzás képviseletében pedig az USA első számú progressive nagykövete Darin Epsilon érkezik. A már-már szédítően erős névsort az ifjú argentin titán Marcelo Vasami teszi teljessé; ő az, aki a szervezők szándékai szerint kifejezetten a jövőt, a műfaj jövőjét testesíti meg a lineupban. Jól átgondolt koncepció, lenyűgöző nevekkel. Természetesen a magyar élvonal is jelen lesz a rendezvényen, mind a színpadon, mind a kisteremben; olyan meghatározó nevekkel, mint Kühl, East Café, és Robert R. Hardy.

A MEMORYLAND NYE szolgáltatásaiban is kiemelkedőt nyújt, melyek körét többnyire a belépőjegy-kategóriák határozzák meg, így a VIP-jeggyel rendelkező vendégek eltérő vendéglátási szolgáltatásokat is élvezhetnek, de például asztalfoglalási lehetőség minimum négy fő esetén már a NORMAL jegytípus esetén is rendelkezésre áll. A SPECIAL jegyek olyan további lehetőségeket kínálnak, melyek a legmagasabb igényekkel bíró vendégek elvárásait is kielégítik, legyen az transzfer, a fellépőkkel közös szállás, vagy privát szoba a rendezvényen, külön bejáratú pincérrel. A különböző jegytípusok és opcióik a http://legendarymoments.hu/ticket/memoryland2017 oldalon érhetőek el.

Az esemény Facebook-oldala pedig ITT érhető el.

Dave már itt van a városban, üdvözletét küldi:

memorylandnye2017_dave_650.jpg

https://recorder.blog.hu/2017/12/30/szilveszterezz_dave_seaman_anthony_pappa_danny_howells_es_dj_kuhl_tarsasagaban_a_global_underground_
Szilveszterezz Dave Seaman, Anthony Pappa, Danny Howells és DJ Kühl társaságában a Global Underground Memoryland NYE buliján!
süti beállítások módosítása