Pénteken este Super Italo x.mas all-star special a Beat On The Bratban

2017.12.21. 09:00, rerecorder

super_italo.jpg

Ha az ünnepek előttre egyetlen programot ajánlhatunk, akkor az a péntek esti Super Italo buli (oké, hazahúz a szívünk, hiszen Recorder-közeli is az esemény, de így karácsonytájt ez talán könnyen megbocsátható). A Super Italo bulisorozat jubileumi, tizedik estje valóban all-star special, össznépi ünnepi bulizás és buliztatás lesz, hiszen a házigazdákon, Hifi Nyuszin és d'Endrén kívül fellép az összes eddigi vendég dj (Galactic Jacksontól Grabo'skyig nyolcan). 

Super Italo X.mas all-star special DJigolókElectro Potato - live, Galactic Jackson, Gördön, Grabo'sky, HuskyJoe, Kabai Gergő, Maximillian Sinclair, Moroncsik Ádám, Hifi Nyuszi, d'Endre

Helyszín: Beat On The Brat

Kezdés: december 22., 22:00 (már az elejétől tutti ballákkal, érdemes korán érkezni)

Belépő: nincs!

Facebook-eseményoldal

Super Italo Hungary Facebook-oldal


AZ ITALO DISCO TITKOS TÖRTÉNETE.


Kereken a 10. + karácsonyi Super Italo buli a Beatben. 
Össznépi dj-zés + prémium italók egész este. Balla Balla! A Super Italo buliszéria 2014-ben indult, azzal a hiánypótló szándékkal, hogy Budapesten egyedülálló módon időkaput nyisson a nyolcvanas évek italo disco zenéinek varázslatos világába. A műfaj klasszikus időszakát a mai napig világszerte komoly kultusz övezi, az utóbbi időben pedig egyre szélesebb körben rehabilitálják ezt a maga korában - főleg Európának ezen a részén - roppant népszerű, ugyanakkor előszeretettel lekezelt hangzásvilágot. Kétségtelen, hogy az italo disco legfőképpen tömegszórakoztató zene, annak viszont egy csupa szív, csupa öröm, csupa tánc válfaja, amely tökéletes boldogságforrást és elmenekülést kínál a szürke hétköznapokból, továbbá minden "olcsósága" ellenére igazi kincsesbánya a zenei kuriózumokra vágyóknak.
A Super Italo sorozat igyekszik visszahozni a köztudatba ezt a páratlanul izgalmas, sokszínű, az elektronikus tánczene fejlődésében sem mellékes retro zsánert, bemutatva annak teljes spektrumát a mai füllel is futurisztikus progresszív vonulatától a szégyentelenül nyálas slágerekig, mindezt nyitott füllel, hatalmas szeretettel, komolyan, de azért kellő iróniával.

https://recorder.blog.hu/2017/12/21/penteken_este_super_italo_x_mas_all-star_special_a_beat_on_the_bratban
Pénteken este Super Italo x.mas all-star special a Beat On The Bratban
süti beállítások módosítása