Így énekelné a Jingle Bellst a Beastie Boys, és még rengeteg karácsonyi paródia

2017.12.19. 11:06, RRRecorder

10_second_songs.jpg

A YouTube egyik kedvenc zenei parodistája nagyszabású karácsonyi összeállítással kedveskedik az ünnepre készülő emberiségnek. A We Wish You A Merry Christmas a System Of A Down modorában, az All I Want For Christmas Is You a Meshuggah által feldolgozva, és a többi.

Anthony Vincent Ten Second Songs nevű YouTube-csatornájára zenei stílusgyakorlatokat, paródiákat posztol, majdnem 2,5 millió követője van. Friss alkotása a Christmas Songs in Different Styles című videó, amiben a legismertebb karácsonyi dalokat (We Wish You A Merry Christmas, Jingle Bells, Silent Night, O Holy Night stb.) adja elő olyan előadók stílusában, mint Ozzy Osbourne, az AHA, Metallica, DMX, UB40, Green Day, Michael Jackson, Frank Sinatra, Slipknot, Beastie Boys, Alice In Chains, System Of A Down, Iron Maiden, Marilyn Manson és mások. Öt perc az egész, rendkívül tömör és vicces is tényleg. A rockos, metálos részek azért kiemelkednek, látszik, hogy Anthony rocker, és jobban megtalálja ezeknél a jellemző, parodizálható nüanszokat.

A TÖKÉLETES KARÁCSONYI DAL, TUDOMÁNYOS ALAPOKON


Ez pedig egy korábbi videó, minden idők egyik legsikeresebb karácsonyi slágere, Mariah Carey All I Want For Christmas Is You-ja húsz különböző stílusban, közte Nat King Cole, Blink-182, Tom Jones, Usher, Meshuggah, Bruce Springsteen, John Lennon, Depeche Mode és Snow.

MAGYAR ZENÉSZEK LEGJOBB ÉS LEGROSSZABB KARÁCSONYI AJÁNDÉKAIKRÓL MESÉLNEK


Anthony Vincent egyébként kétféle oldalról is megfogja videóiban ezt a feldolgozósdit: egy-egy dal sokféle előadó stílusában, illetve egyetlen előadó stílusában sokféle dal. Van egyébként egy rendes rockzenekara is, Set The Charge a neve, de azért az messze nem olyan népszerű, mint a Ten Second Songs.

https://recorder.blog.hu/2017/12/19/igy_enekelne_a_jingle_bellst_a_beastie_boys_es_meg_rengeteg_karacsonyi_parodia
Így énekelné a Jingle Bellst a Beastie Boys, és még rengeteg karácsonyi paródia
süti beállítások módosítása