Arcade Fire, QOTSA, Lenny Kravitz, Billy Idol - lehet karácsonyra koncertjegyeket ajándékozni

2017.12.11. 11:39, RRRecorder

És Stone Sour. És talán King Crimson?!? És Susanne Sundfør!!! FRISSÍTETT CIKK!

Az Arcade Fire koncertje talán a legnagyobb durranás, már csak azért is, mert az először az indie világot letaroló, majd szépen a legnagyobb aréna- és fesztiválzenekarok közé emelkedő kanadai együttes még nem járt Magyarországon. Június 17-én jönnek a Budapest Sportcsarnokba, jegyeket december 13-án 10 órától lehet venni majd ezen a linken, az árak 8990 forinttól 15 990 forintig terjednek. Minden, amit csak az Arcade Fire-ről tudni kell, ebben a cikkünkben elolvasható.

Szintén a Sportarénában lép fel Lenny Kravitz, aki 2008-ban koncertezett utoljára Budapesten. Mire június 3-án ismét eljut hozzánk, már kapható lesz új, tavaszra bejelentett lemeze. Erre a koncertre a Live Nation oldalán regisztráltak december 13-tól vehetnek jegyet, mindenki más december 15-től.

Június 21-én a Queens Of The Stone Age harmadik magyarországi (de első nem fesztiválos) koncertjét tartja a Budapest Parkban, Erről itt külön részletesen írtunk, lévén még egy arcba rúgós, bocsánatkéréses sztori is van a zenekarral kapcsolatban.

Szintén a Budapest Parkba jön Billy Idol, illetve már korábban bejelentették, hogy Ice-T a rapmetálos Body Count zenekarával is itt fog koncertezni nyáron, előbbi július 2., utóbbi június 17.

A Slipknot-frontember Corey Taylor másik, szintén sikeres zenekara, a Stone Sour június 25-én a Barba Negra Trackben lép fel. A hely honlapján többféle VIP-jegy, többek között a zenekarral találkozós (meet & greet) típusú is kaphatók majd december 15-től.

Végül pedig van még egy furcsa valami. A legendás King Crimson a 2018-as európai turnét bejelentő Facebook-posztjában azt írja a szöveg, hogy jönnek Magyarországra, ugyanakkor a honlapon nem szerepel (még?) magyarországi koncert. Lehet reménykedni, hogy az utóbbi lista nem teljes még, és nem arról van szó, hogy a Facebook-posztba csúszott hiba.

És még van egy még: a Recorder év végi albumlistájára is felkerült Susanne Sundfør március 2-án lép fel a Müpában, erre december 13-tól kaphatók jegyek.

https://recorder.blog.hu/2017/12/11/arcade_fire_qotsa_lenny_kravitz_billy_idol_lehet_karacsonyra_koncertjegyeket_ajandekozni
Arcade Fire, QOTSA, Lenny Kravitz, Billy Idol - lehet karácsonyra koncertjegyeket ajándékozni
süti beállítások módosítása