Boggie koncertjével szárnyal tovább az Akusztik.

2017.12.01. 12:00, Recorder.hu

akusztik_logo_650_2.png(X) Az Akusztik harmadik adásának fellépője Boggie és zenekara. Csemer Boglárka, azaz Boggie a Parfüm című szám – melynek mára több tízmilliós nézettségű videoklipje 2013-ban a Recorderen debütált – francia és angol verziójával lett egy csapásra világhírű, majd a Dal 2015 győzteseként Magyarországot képviselte az Eurovíziós Dalversenyen. Az A38 színpadán frissen rögzített akusztikus koncertet hétfőn, december 4-én, 22:40-kor adja le az M2 Petőfi TV, de egy dal exkluzív felvétele addig már itt, a Recorderen is megnézhető.

„Megtisztelő, hogy az elsők között lehettem a zenekarommal a megújult Akusztik sorozatban. Izgalmas ez a műfaj, szerintem a stúdiózás és a koncertezés között van valahol félúton. Ilyenben részt venni zenésznek és a közönségnek is ritkán van alkalma és egy örök élmény. A rögzítés miatt pedig sokkal inkább koncentrál mindenki a színpadon.” - árulta el Boglárka.

Boggie teljes Akusztik-koncertfelvétele tehát december 4-én, hétfőn lesz teljes egészében látható az M2 Petőfi TV-n, a  Camouflage című dal pedig addig csak a Recorderen, itt alább, a cikk végén!

Akusztik vasárnap este tízkor a Petőfi Rádióban, hétfőn 22.40-től az M2 Petőfi TV műsorán, keddtől pedig az M2 Petőfi TV YouTube-csatornáján!

Exkluzív online Akusztik-premier - íme Boggie csak itt látható-hallható dala, a Camouflage:

 A Parfüm című világsláger akusztikus élő változata:

És a műsor beharangozó videója:

https://recorder.blog.hu/2017/12/01/boggie_koncertjevel_szarnyal_tovabb_az_akusztik
Boggie koncertjével szárnyal tovább az Akusztik.
süti beállítások módosítása