Miért csalta meg Jay-Z Beyoncét?

2017.11.30. 20:14, RRRecorder

jay_z_beyonce.jpg

És miért nem váltak el?

Nagy-nagy interjú jelent meg Jay-Z-vel a New York Timesban, amiben többek között a hűtlenségéről is beszél. Pontosabban arról, mi vezetett oda, hogy megcsalta Beyoncét. Ezt a témát az énekesnő tavalyi csúcslemeze, a Lemonade, valamint a rapper idei 4:44 című albuma is érintette, de persze mivel műalkotásokról van szó, még azt sem lehetett tudni, hogy mindez mennyire alapul valós tényeken.

Az interjúból a kivel-mikor-hányszor nem derül ki, viszont az igen, hogy Jay-Z tényleg hűtlen volt. Az interjúban számára az a legfontosabb, hogy hogyan magyarázza a viselkedését. Mint mondja, minden abból a fiatal korában kialakított túlélési stratégiából jön, hogy "érzelmileg kikapcsolta magát". Így aztán nem volt képes normális kötődést kialakítani, és ebből a nála igen mélyen fekvő problémából következett a hűtlenség is.

BEYONCÉ EZEKKEL A FOTÓKKAL JELENTETTE BE IKERTERHESSÉGÉT

Minderre a pszichológusa segítségével döbbent rá, mint ahogy általában arra is, hogy "az érzelmek mind összefüggnek egymással, és mind erednek valahonnan." Ez a tudás az életben nagyon fontos. Ha például valaki rasszista módon viselkedik vele, most már tudja, hogy "ez nem rólam szól, hanem róla", hogy hogyan nőtt fel, mi történt vele. Amikor valaki úgy kötekszik, hogy "mi van, mit nézel?", az valójában arról szól, hogy a kötekedő nem akarja, hogy más lássa az ő fájdalmát.

Némileg összecseng ezzel az utóbbi gondolattal, hogy a házasságuk válsága miért nem vezetett váláshoz. "A legtöbben ilyenkor kilépnek a kapcsolatból, nem véletlen, hogy ötven százalék a válások száma. Ugyanis az emberek nem akarnak szembenézni magukkal. A legnehezebb az, amikor a másik arcán látod a fájdalmat, amit te okoztál, és ezzel el kell számolnod."

EGY MÁSIK NAGYON HÍRES ZENÉSZHÁZASSÁG VISZONT VÁLÁSSAL VÉGZŐDÖTT: A SONIC YOUTH VÉGE

Hogy egy kicsit a zene témáját is érintsük, Jay-Z elárulja, hogy a két említett lemezt együtt kezdték el készíteni, majdhogynem párterápiaként használva a művészetet. Azonban Beyoncé annyival hamarabb befejezte a magáét, úgyhogy elvetették azt a tervet, hogy páros albumként jelentessék meg a kettőt. Mindketten nagyra értékelik amúgy a másikat, és büszkék rá.

A beszélgetés érinti Jay-Z és Kanye West kapcsolatát: már beszélnek egymással; Kanye kicsit olyan, mintha az öccse lenne, úgyhogy amolyan testvérek közti vetélkedés is van a viszonyukban. Valamint Jay-Z azt mondja, hogy a rap "a fiatalok sportja", arról szól, hogy éppen most mi a legújabb, legizgalmasabb dolog - és Jay-Z úgy érzi, hogy elég sokáig ott tudott maradni a dolgok legközepén, de már nincs ott. Viszont rájött arra, hogy a lényeg nem is ez, hanem az, hogy rátaláljon az igazságra.

Címkék: jay z beyoncé jay-z
https://recorder.blog.hu/2017/11/30/miert_csalta_meg_jay-z_beyoncet
Miért csalta meg Jay-Z Beyoncét?
süti beállítások módosítása