Klippremier! OHNODY: Water

2017.11.17. 19:16, rerecorder

kd9_3489.jpg

Hegyi Dóriról eddig leginkább közreműködései kapcsán hallhattunk (Belau, mius, The Rocket Science, iamyank), ám most egy saját, OHNODY névre hallgató projekttel indítja karrierjét, mint önálló énekes-dalszerző. Azt is rögtön egy szép videóval, ami a jövőre megjelenő bemutatkozó EP, a Nude felvezető dalához, az elektronikus-artpopos Water (水)-hoz készült. Premier!

ohnody_water_grafika_1600.jpgA Water () az első publikált dal OHNODY néven, Dóri januárban megjelenő Nude című EP-jén szerepel és egy hozzá készített klippel debütál. A dal producere a High Love-ként is ismert Lotfi Árzsáng, a stem mastering pedig Anorganik munkája.

Hegyi Dóri így mesélt a Recordernek a dalról és a klipről: „a Water japán utazásom során készült el, ezért is a zárójelben szereplő (szintén vizet jelölő) kanji a cím után. A nemsokára megjelenő kislemez összes száma más szemszögből mutat be szexuális alapokra helyezett emberi kapcsolatokat. A Water egy olyan állapotot fogalmaz meg, amiben a főszereplő egy mérgező szituációban van, amivel magát húzza le, közben mégis élvezi a helyzetet. Szóval a férfiak és a nők közötti feszültség szerepel a téma középpontjában, amit a nő szemszögéből hallunk. A szám egy olyan férfiról szól, aki a nő legnagyobb értékének vélhetőleg a szexualitását tartja és egy olyan nőről, aki ennek felismerése, a saját vágyai, és az ezek felvállalásával járó szégyenérzet között évődik. A számhoz készített klipben szereplő képek és motívumok a szöveg szimbolikáját közvetítik.”


HEGYI DÓRI KÜLFÖLDI ZENEISKOLÁBAN TANULT, ITT MESÉLT RÓLA A RECORDERNEK.


és akkor a bemutatkozó remek dal és klip: 


artwork:
Hegyi Dóri
facebook.com/ohnody

https://recorder.blog.hu/2017/11/17/klippremier_ohnody_water
Klippremier! OHNODY: Water
süti beállítások módosítása