Stormzy a női vécében ragadt, posztolt, megmenekült

2017.11.13. 15:38, RRRecorder

stormzy.jpg

Mindez ráadásul az MTV EMA díjkiosztója előtt történt. Elképesztő izgalmak!

A régimódi emberek tán azt gondolják, hogy ha valaki véletlenül a női vécébe megy be, aztán ott ragad, akkor erről igyekszik hallgatni. Stormzy nem egy régimódi ember!

A grime egyik legnagyobb sztárja az MTV EMA díjkiosztójáról simán kiposztolta a Snapchatre, hogy "eljöttem egy szarásra de véletlenül a női vécébe keveredtem és hallom hogy odakint meztelen csajok vannak ezért ha most kimegyek az baromi kínos lenne". A posztot az MTV is megosztotta a Twitteren, és megkérdezték Stormzy-t: küldjenek-e segítséget? Meg volt ott egy vigyorgó poop emoji is.

ILYEN AZ, AMIKOR STORMZY RAPPEL: ÍRTUNK A LEMEZÉRŐL IS

Sajtóbeszámolók szerint egy barát sietett végül Stormzy segítségére, ő szólt neki, amikor "tiszta volt a levegő", és kijöhetett.


Stormzy így szerencsésen eljutott a Wembley színpadára, mégpedig egy rendőrautóban gördült be, hogy előadja Big For Your Boots című slágerét.

A post shared by Jeremy Wells (@wellsers) on


Eminem
az MTV EMA-n mutatta be új számát , a U2 életműdíjat kapott, az év művésze Shawn Mendes lett, mások is nyertek mindenféle díjakat, de ezeket már tényleg nem írjuk ide, mert a Chainsmokers is ott van a listán.

Címkék: mtv ema stormzy
https://recorder.blog.hu/2017/11/13/stormzy_a_noi_veceben_ragadt_posztolt_megmenekult
Stormzy a női vécében ragadt, posztolt, megmenekült
süti beállítások módosítása