Dalpremier! EZ Basic: Right Time

2017.11.13. 13:00, rerecorder

ez_basic_promo.jpg

Az EZ Basic egy ötéves szünet után tért vissza 2015-ben egy sokszínű psychpopos remekművel, a képzeletbeli filmzeneként is értelmezhető Dead End Darling című albummal, ami az év egyik legszebb kiadványa volt. 2016 legvégén aztán új dallal jelentkezett Szarvas Árpád zenekara, mégpedig a szexi klipet is kapó, és a korai, zajos hatásokhoz visszatérő Brusie Boy című szerzeménnyel, amit idén egy hasonló megszólalású nagylemez is követ. Ezt vezeti fel most a Right Time című remek neopszichedelikus dal.

ez_basic_right_time_final_select_20171111.jpgAz EZ Basic negyedik nagylemeze november 21-én jelenik majd meg, Sissyfuzz lesz a címe és kilenc dal szerepel rajta, ezek közül a harmadik a most debütáló Right Time. A neopszichedelikus hangzásvilágú szám az egyik első volt, amely elkészült az albumhoz. 


SZARVAS ÁRPÁDDAL ITT BESZÉLGETTÜNK AZ ELŐZŐ LEMEZRŐL.

A dal inspirációjáról így mesél Szarvas Árpád: "Szabó Benedek mellett tagja vagyok én is a Trippin Like We Do dj-kollektívának, főleg neopszichedelikus számokat játszunk a bulikon, és ez hatással volt az új EZ Basic-dalokra is." A Right Time-hoz stílusos borító is készült, amit neves amerikai grafikus-fotós alkotott. "A dal borítója egy Las Vegas-i ismerősöm, Corlene Byrd (Corlene Machine) keze munkáját dicséri, ő készítette a Killers korai promóképeit is."


és akkor a szuperül szálldosó szerzemény, a Right Time


EZ Basic-Facebook

EZ Basic-Bandcamp

https://recorder.blog.hu/2017/11/13/dalpremier_ez_basic_right_time
Dalpremier! EZ Basic: Right Time
süti beállítások módosítása