Vajon Taylor Swift meztelen itt, vagy testszínű ruhát hord?

2017.10.24. 11:32, RRRecorder

taylor_swift_naked.jpg

Milliók tették fel a kérdést. A durva az, hogy nemrég még az izgatott milliókat, hogy Taylor Swiftnek van-e egyáltalán köldöke?

Megjelentek a Ready For It? című, csütörtökre várható Taylor Swift-klip rövidke, tizenvalahány másodperces előzetesei, és ez elegendő volt ahhoz, hogy felrobbanjon az internet. Ezekben ugyanis Taylor Swift többször is látható: meztelenül / testszínű ruhában / valószínűleg testszínű ruhában, de nagyon olyan, mintha meztelen lenne - mindegyik változat előkerült már komoly lapokban is. Az Instagramon három változat is van az előzetesből, összesítve 8 milliós nézettség fölött kevesebb mint egy nap alatt. (A YouTube-on ehhez képest e sorok írásakor 800 ezernél jár, ami külön érdekes fejlemény.) Alább a legnézettebb (itt van a másik kettő).

...Ready For It? Official Music Video out Thursday night. #ReadyForItMusicVideo

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift) on

A dolog popkulturális szempontból azért jelentős, mert nagyjából Taylor Swift volt az utolsó szupersztár énekesnő, aki keveset mutatott a testéből (leszámítva persze az olyan kívülállókat, mint Adele). Több helyen előszedték 2014-es nyilatkozatát, miszerint "viszonylag könnyű magamon tartanom a ruháimat, lévén nem érzek késztetést arra, hogy levegyem őket." Akkor Swift azt fejtegette, hogy ő még a meztelenkedésnél is jobban megmutatja magát a világnak, abban a formában, hogy őszintén ír a szövegeiben az életéről, olyan részletességgel, hogy "mindenki meg tudja fejteni, hogy kiről szólnak a dalaim".

Az énekesnő visszafogottsága olyan legendás volt, hogy egészen 2015-is még a köldökét sem látta a nagyvilág. Elméletek születtek arról, hogy nincs is neki; ő maga azt nyilatkozta viccesen, hogy direkt az a célja, hogy az emberek bizonytalanságban maradjanak a létezését illetően. Amikor aztán 2015 januárjában a Haim tagjaival közös bikinis fotót rakott ki az Instagramra, és azon ott volt a köldöke, abból abban a pillanatban mém lett.

De hát ugye ő maga jelentette be, hogy a régi Taylor Swift halott.

Egyébként ha valaki kíváncsi magára a ...Ready For It? című számra is, azt itt meg lehet hallgatni.

taylor_swift_koldok.jpg

Címkék: taylor swift
https://recorder.blog.hu/2017/10/24/vajon_taylor_swift_meztelen_itt_vagy_testszinu_ruhat_hord
Vajon Taylor Swift meztelen itt, vagy testszínű ruhát hord?
süti beállítások módosítása