Távirányítóval a vízimentő lányért

2017.09.13. 15:46, RRRecorder

nb_lol.jpg

NB, akit a nagyközönség a 220 BPM felett című számmal ismert meg, új klippel jelentkezett. Kiterjesztett valóság egy eszeveszett buliban!

NB lendületes számához lendületes, belső nézetes klip készült. Egy eszeveszett buliban járunk, ahol lehet ugrálóasztalon pattogni, medencében öltönyben teniszezni stb. De nincs az a buli, amit ne lehetne vicces kiegészítésekkel még jobban feldobni; csak éppen itt a a kiterjesztett valóságot (augmented reality) nem egy szupermodern kütyü, hanem egy régisulis távirányító vezérli. A dolgok akkor fordulnak komolyra, amikor az akku lemerülése után feltűnik a Baywatch-fürdőruhás vízimentő, akinek meghódításáért az idővisszatekerő funkciót is be kell vetni...

Az LOL - amiben Baracskay Rita vendégeskedik szaxofonon; az énekesnő Péterffy Lili - NB új, Belépő című albumán hallható, ami már felkerült a digitális felületekre. A fizikai valóságban pedig csütörtökön az A38-on, a már telt házas Akkezdet Phiai-koncert előtt lép fel NB élő zenekarral. NB itt szerepelt Magyarradar rovatunkban, a Facebookon itt lehet őt megtalálni.

Címkék: nb
https://recorder.blog.hu/2017/09/13/taviranyitoval_a_vizimento_lanyert
Távirányítóval a vízimentő lányért
süti beállítások módosítása