A New Beat bemutatja: The Horrors, Little Big, EMA és az új kedvenc zenekaraid a Dürer Kertben

2017.09.07. 11:00, rerecorder

1st5.jpg

(X) Súlyos ősznek néz elébe a Dürer Kert, ahol az akusztikus folk-poptól a kísérleti ambienten és indusztriál-popon át egészen az üvöltözős punk-rockig adogatják egymásnak a világ legkurrensebb előadói a kilincset.

littlebig.jpgSzeptember 29.: Little Big

Jegyárak: 3. 500 / 4.000 Ft

Visszatér Budapestre a poszt-szovjet társadalomkritika leghangosabb képviselője, a szentpétervári LITTLE BIG! Súlyos rave és kemény hip-hop keveredik az egyszerre fanyar humorú és botrányos számokban. A koncert után a tavaszi TOMM¥ €A$H-buli afterén debütáló DJ Vladidas és vendégei biztosítják az aftert.

Facebook-eseményoldal


forest_s.jpgSzeptember 30.: Forest Swords (UK)

Jegyárak: 4.000 / 4.500 Ft

Forest Swords zenéje pont olyan, mint egy ágas-bogas dzsungel: sűrű és sötét fák, leveleken megcsillanó napfény, ismeretlen, érintetlen területek és meghatározhatatlan szépség. A brit producer, gitáros egyszerre fest ambient, dub, drone, folk és még megannyi zenei elemmel, hatalmas műgonddal. Ezúttal Compassion című lemezét mutatja be nálunk.

Facebook-eseményoldal

spiral_s.jpgOktóber 1.: Spiral Stairs (US)

Jegyárak: 2.000 / 2.500 Ft

Scott Kannberg neve a ’90-es évek kaliforniai indie bandája, a Pavement kapcsán lehet ismerős, aki a zenekar feloszlása után a Preston School Of Industry alapítója volt. Már 2009 óta jelentetett meg szólóanyagokat Spiral Stairs néven, de első albumának, a The Real Feelnek csak mostanra érkezett meg a folytatása, a laza, lo-fi- s, indie-s dalok gyűjteményével, a Doris & Daggers-zel.

Facebook-eseményoldal

ema.jpgOktóber 11.: EMA (US)

Jegyárak: 3.200 / 4.000 Ft

EMA – azaz Erika Michelle Anderson – nem rejti véka alá véleményét, legyen szó provokatív vagy éppen kényes témáról. Az amerikai indusztriálpop-énekesnő friss, Exile In The Outer Ring című lemezével érkezik hozzánk, mely ezúttal sem lesz szolid. Erről árulkodik a nemrég bemutatott Breathalyzer klipje is, ami egy drogos kábulatban töltött utazásról szól.

Facebook-eseményoldal

stu.jpgOktóber 19.: Stu Larsen (AU)

Jegyárak: 2.000 / 2.500 Ft

Stu Larsen igazi vándorzenész, aki egy nap maga mögött hagyta hazáját, most pedig otthon érzi magát bárhol, ahol vele van a gitárja, dalait is a világ legkülönfélébb pontjai ihlették. Az énekest gyakran hasonlítják Passengerhez, a két utazó pedig egymásra is talált és több számot is jegyeznek közösen. Stu Larsen Resolute című albumával először lép fel nálunk.

Facebook-eseményoldal

otherkin.jpgNovember 12.: Otherkin (IE)

Jegyárak: 1.500 / 2.000 Ft

Az ír négyes nyers garage rockjával kollégiumi és házibulikból indult világhódító útjára, majd vette be módszeresen előbb Dublin és Írország klubjait és fesztiváljait, majd az egész Egyesült Királyságot. De ők akarják az egész világot! Az Otherkin debütáló albumát hordozza körbe Európában és hozzánk is beugranak borzongató riffjeikkel.

Facebook-eseményoldal

together_p.jpgNovember 27.: Together Pangea (US)

Jegyárak: 2.000 / 2.500 Ft

A together PANGEA kompromisszummentes, kiszámíthatatlan, helyenként veszélyes, mégis intelligens és érzelmes garage punkot játszik és nem fél a kísérletezgetéstől sem. A Los Angeles-i négyes novemberben európai körútra indul augusztus 25-én megjelenő Bulls and Roosters albumával, a zajos turnéból pedig mi sem maradhatunk ki.

Facebook-eseményoldal

new_beat_logo.jpgNovember 30.: The Horrors (UK) (nyitóképen)

Jegyárak: 5.500 / 6.000 Ft

Klubkoncerttel tér vissza hozzánk a The Horrors, az Egyesült Királyság egyik legkiválóbb zenekara. A kvintett a poszt-punk revival hullámaiból született, de fekete ruházatukkal, sminkjükkel és persze horrorisztikus zenéjükkel egyből kitűntek a tömegből. A debütálás óta a gótikus vonaltól a pszichedelikus rock és a shoegaze felé fordultak el, második, Primary Colours albumukkal végképp megnyerve a szakmát és a rajongókat is. Eklektikus életművük legújabb dala, a Machine nemrégiben jelent meg, mi pedig hamarosan élőben is átadhatjuk magunkat változatos világuknak.

Facebook-eseményoldal

https://recorder.blog.hu/2017/09/07/a_new_beat_bemutatja_the_horrors_little_big_ema_es_az_uj_kedvenc_zenekaraid_a_durer_kertben
A New Beat bemutatja: The Horrors, Little Big, EMA és az új kedvenc zenekaraid a Dürer Kertben
süti beállítások módosítása