Itt a Cseh Tamás Program – A CsTP a nyári fesztiválokon 1. (Belfeszt, Feszt!Eger, Tiszavirág)

2017.07.04. 08:34, rerecorder

belau.jpg

Már május végén elindult a Cseh Tamás Program tíz nyári fesztivált érintő roadshow-ja. A Belfeszt, a Feszt!Eger, a Tiszavirág és a Víz, zene, virág fesztivál már lezajlott május-június folyamán.

2017. május 28. - BELFESZT, Budapest

A CSTP-roadshow első állomása volt a budapesti BelFeszt, azaz az V. kerületi Belvárosi Fesztivál. Itt vasárnap az Erzsébet téri Világzenei színpadon lehetett találkozni a CSTP által támogatott zenekarokkal, meg a Cseh Tamás Program pavilonjával. Fellépett a Koalabell (lent), a Window, a Belau (nyitóképen) és a Három.

koalabell01_1.jpg


2017. június 2.
- Feszt!Eger, Eger

Magyarország egyik legizgalmasabb kulturális helyszínén, a Bolyki-völgy különleges hangulatú kőfejtőjében zajlott a FesztEger, amelyre a Cseh Tamás Program is ellátogatott: a CSTP-támogatott zenekarok (Koalabell, The Luckies, The Immigrants és KIES - lent) koncertjei mellett kvízek, greenbox fotózkodás és ajándékok is voltak, no meg remek hangulat!

kies.jpg


2017. június 13-17. - Tiszavirág Fesztivál, Szolnok

Az egyik legbarátságosabb városi fesztivált természetesen zömmel a Tisza-parton lévő helyszíneken tartották meg. A Cseh Tamás Program nyári fesztivál-roadshow-ja ide is elért, és több támogatott előadó (Kamilka & Pesti Sikk, Hangácsi Márton, Muriel - lent, Éva Presszó, Antonia Vai) is fellépett a fesztivál különböző színpadain.

muriel.jpg


2017. június 23-25.
- Víz, Zene, Virág Fesztivál, Tata

A népszerű tóparti fesztivál koncertprogramját három CSTP-támogatta zenekar is erősítette. Június 23-án, pénteken a Massza - lent, június 24-én, szombat a Koalabell, június 25-én pedig a Kamilka és a Pesti Sikk lépett fel.

massza02.jpg


A cikksorozat a Cseh Tamás Program együttműködésével készül.

https://recorder.blog.hu/2017/07/04/itt_a_cseh_tamas_program_a_cstp_a_nyari_fesztivalokon_belfeszt_feszt_eger_tiszavirag
Itt a Cseh Tamás Program – A CsTP a nyári fesztiválokon 1. (Belfeszt, Feszt!Eger, Tiszavirág)
süti beállítások módosítása