Gyere a Recorderrel a jövő heti Pohoda Fesztiválra!

2017.06.26. 14:29, rerecorder

zverejnili-sme-line-up-pohody-2017_1497947210.png

A 2017-es Pohoda fesztivál jövő héten kezdődik, július 6-9. között zajlik, az első - szokás szerint -, felvezető napon az idén kimagasló lemezzel visszatért Slowdive lép fel (például a norvég humorzenekar, az Ylvis mellett), a második napon többek között Solange, M.I.A. és Thurston Moore, a szombati zárónapon pedig sokan mások mellett a Jesus And Mary Chain, az alt-J és a Future Islands is lesz. Csakhogy lehet bármilyen jó a program, mit sem ér, ha nem jut be az ember. Márpedig a Pohodára már csak kevesebb mint 3000 bérletet lehet vásárolni és hamarosan teltházas lesz az esemény, szóval, aki nem akar lemaradni, az siessen a jegyvásárlással. És itt jön az igazán jó hír: gyere a Recorderrel a Pohodára, kedvezményes bérleteket kínálunk!

A fesztivált mi 2016-ban, 2015-ben, 2014-ben, 2013-ban és 2011-ben mi is nagyon élveztük, itt egy kedvcsináló videó az elmúlt húsz évről, mert hogy jubileumot is ünnepel idén a Pohoda, amelynek idei fellépőiről itt és itt és itt írtunk.

A végleges line-upról már lehet tájékozódni a fesztivál oldalán, sőt a pontos időbeosztás is böngészhető, ami alapján össze lehet állítani a személyre szabott élménysort. 

Az érdeklődés minden korábbinál nagyobb a Pohodára, a megnövelt szolgáltatásokkal induló fesztiválra rekordsebességgel fogytak el a legjobb kempinges szállás- és parkolóhelyek, de a különféle limitált bérletek is, és már csak kevesebb mint 3000 bérlet kapható a megtelt tábla kirakásáig, tehát jó eséllyel idén a start előtt sold out lesz a fesztivál. Amiről nem érdemes lemaradni és nem is kell lemaradnod, pláne, hogy jöhetsz a Recorderrel is, pláne, hogy kedvezményes bérlettel. Írj az info@recorder.hu címre!

https://recorder.blog.hu/2017/06/26/gyere_a_recorderrel_a_pohodara
Gyere a Recorderrel a jövő heti Pohoda Fesztiválra!
süti beállítások módosítása