Ma este Super Italo Holiday a Beat On The Bratben!

2017.06.02. 10:10, Frontrecorder

superitalolo.jpg

A Recorder-közeli Super Italo bulisorozat ma este megidézi a nyolcvanas évek vízparti nyaralóhelyeinek diszkóit, a legforróbb italókat a legcoolabb dj-dzsigolók Galactic Jackson és Max Sinclair válogatják.

Super Italo Holiday

Helyszín: Beat On The Brat

Kezdés: június 2., 22:00

Belépő: nincs!

Facebook-eseményoldal

Lehetett az ember Olaszban, Jugóban, vagy a Balatonnál, a nyolcvanas években a vízparti nyaralóhelyek elmaradhatatlan diszkóiból garantáltan dübörgött az italo disco. Na persze ebbe a műfajba alapvetően bele van kódolva az önfeledt nyári hangulat, így amikor tényleg nyár van, hatványozott erővel ránt át az örök napos oldalra. A vakációindító Super Italo partin azért a simán csak felhőtlen számok mellett bőven lesznek kifejezetten nyárias, tengerpartos, egzotikus helyekről szóló italo disco zenék, mint ezek:

A házigazdák (Hifi Nyuszi és dEndre) mellett dj-zik a budapesti elektronikus zenei színtér kultfigurája és bajuszkirálya, Galactic Jackson, illetve az italo örökségét ápoló hipermenő holland Bordello A Parigi kiadó hazai kapcsolata, Maximillian Sinclair, aki épp most készített a Recordernek egy exkluzív mixet. Forróbb lesz, mint száz medencében lubickoló Sabrina!

és három italo-kedvenc Max Sinclairtől:

https://recorder.blog.hu/2017/06/02/ma_este_super_italo_holiday_a_beat_on_the_bratben
Ma este Super Italo Holiday a Beat On The Bratben!
süti beállítások módosítása