Flying Lotus rárepült a zene-újracsomagolásra

2017.05.17. 13:20, Frontrecorder

flylo_1.jpg

Gyors egymásutánban két átdolgozással jelentkezett Flying Lotus, aki egyrészt átgyúrta a Twin Peaks főcímzenéjét, másrészt új számot gyúrt egy Queen-dalrészletből.  

A 2014 októberében kijött You're Dead! albuma óta FlyLo főként filmes területen hallattott magáról, és nem csak zeneszerzőként (legfrissebb ilyen munkája a LoveTrue című doku kísérőzenéje), de immár rendezői minőségben is; az idei Sundance filmfesztiválon mutatták be Kuso című bizarr horrorfilmjét, melyről a híradások szerint többen is kijöttek a vetítés alatt a gyomorforgató jelenetek miatt. A Los Angeles-i elektronikus zenész ilyen sokkot ugyan most nem okozott, de mindenképpen váratlanul tett közzé két érdekes felvételt, elsőként két napja a - május 21-én folytatódó - Twin Peaks főcímének kattogós alapú, wonky és trap határán billegő remixét:

 
Ezt követte tegnap egy új Flying Lotus-szám, a White Queen című 1974-es Queen-dal egy részletére felhúzott jazzhopos Night Grows Pale:


De ez még nem minden, mert ezután nem sokkal a Soundcloudra felkerült egy új Captain Murphy-szám is, amely vélhetően FlyLo rapper alteregójának idén megjelenő albumáról egy újabb mézesmadzag. Reméljük, hogy ez a "csomag" nem csak egy hirtelen kreatív lökés eredménye, hanem - Kendrick Lamar és Thundercat albumaira való bedolgozásai után - FlyLo rendes visszatérését jelzi a zenei áramba.

Címkék: flying lotus
https://recorder.blog.hu/2017/05/17/flying_lotus_rarepult_a_zene-ujracsomagolasra
Flying Lotus rárepült a zene-újracsomagolásra
süti beállítások módosítása