Hangvető-pályázat népzenei és világzenei előadók számára

2017.03.09. 12:00, rerecorder

fbcover.jpg

A Hangvető és a Hagyományok Háza közös pályázatot hirdetett népzenei és világzenei előadók számára, a sikeres pályázók a Budapest Ritmo és a Colours Of Ostrava fesztiválokon mutathatják meg magukat. Teljes kiírás alább.

Jelentkezz a Hagyományok Háza és a Hangvető közös pályázatára, lépj fel a Müpában a Budapest Ritmo-n, a cseh Colours of Ostrava fesztiválon és mutatkozz be a nemzetközi világzenei koncertélet meghatározó képviselői előtt!


Kik pályázhatnak?

Népzenei és világzenei együttesek, előadók, formációk, amelyek Magyarországon vagy a Kárpát-medence más országaiban működnek, és eredeti magyar vagy nemzetiségi népzenét vagy feldolgozásokat játszanak.


Mit nyerhetsz? 

Felléphetsz a Budapest Ritmo, illetve a Colours of Ostrava showcase szekciójában.

Bekerülsz a Hagyományok Házának nemzetközi portfóliójába.


Miért jó, ha fellépsz a Ritmo-n vagy a Colours of Ostraván?

Mert a közönségében mindkét helyszínen ott lesz a nemzetközi szakma mintegy 30-50 fontos külföldi szereplője is – fesztiválszervezők, újságírók, promoterek, ügynökök.


Miért jó, ha bekerülsz a HH protfóliójába?

A HH az adott évben a nemzetközi területre történő kiajánlásaiban, projektjeiben használja fel a portfóliót, tehát jó eséllyel sokan megismernek világszerte és jobb eséllyel indulsz hazai és nemzetközi fellépésekért.


A pályázat benyújtásának határideje:

2017. március 15., 24:00 óra

A pályázati kiírást itt találod.


Ilyen az, amikor a Müpa fesztiválhelyszínné változik a - CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretein belül megvalósuló, a Hangvető szervezésében létrejövő - Budapest Ritmo miatt, ahol te is felléphetsz, ha a szakmai zsűri beválogat a legjobbak közé: 

https://recorder.blog.hu/2017/03/09/hangveto-palyazat_nepzenei_es_vilagzenei_eloadok_szamara
Hangvető-pályázat népzenei és világzenei előadók számára
süti beállítások módosítása