Dalpremier! Wave Of Sound: Tree

2017.02.28. 18:00, Frontrecorder

tree_art1.jpg

A jelenleg Csécsi Andor egyszemélyes projektjeként működő Wave Of Sound halad tovább a természetközeli new age/ambient elektronika ösvényén, tavasz végére várható az új anyaga, melynek felvezető tételét a fák mellett Brian Eno és Jean Michel Jarre inspirálta.

Az egyelőre cím nélküli következő Wave Of Sound-lemez a tavaly szeptemberi, szemet gyönyörködtetű kivitelben fizikai formában is beszerezhető Ascension zenei terepén marad, továbbii hangtájképekkel hirdetve a természet szépségét, nélkülözhetetlenségét  Az EP-ről elsőként itt hallható Tree elektronikus továbbá Csécsi Andor zenei családfájára is reflektál. "A dalban két nagy inspiráló kedvencem előtt tisztelgek: a lebegősebb hangszínek Brian Eno munkáit idézik, a nyitányban pedig Jean Michel Jarre híres Oxygène-jének hangulata szólal meg" - árulja el a zenész-producer. "A dalt január eleje óta építgetem, ez a verzió nagyjából a harmadik, volt sok ötletelés a hangszínekkel. Sokkal nagyobb hangsúlyt kapott az analóg hangzás, a nyersebb erőt próbáltam vele megszólaltatni. A Tree jelenti a természet kapcsolódását, de az emberi kapcsolatok fontosságát is mutatja, ahogy az életek, érzelmek, a múlt és jelen kötődik egymáshoz."

A Wave Of Sound érkező új EP-jéhez több videós anyag is készül, a cél egy zeneileg-képileg egységes produkció létrehozása. Csécsi Andor formációja legközelebb március 22-én az Anker't-ben lesz látható-hallható a LiveACT esten (Facebook-esemény), ez pedig a projekt friss zenei hajtása:

https://recorder.blog.hu/2017/02/28/dalpremier_wave_of_sound_tree
Dalpremier! Wave Of Sound: Tree
süti beállítások módosítása