Magyarradar – Bad Habit

2017.02.26. 11:00, rerecorder

unnamed_13.jpg

Pécs után Debrecenben akad a legtöbb feltörekvő zenekar, akik közül most egy fiatal rockos társaságot mutatunk be. Bad Habit a Magyarradaron.

Megalakulás éve: 2013 vége - 2014 eleje.

Honnan: Debreceni székhely, de Gyomaendrődről, Nyírbátorfalváról és Újfaluról is.

Tagok: Gáspár Kata (ének), Kövér Márton (ének), Marosán Imre (dob), Soltész Bence (basszusgitár), Kurilla Zoltán (szólógitár), Posta Máté (ritmusgitár).

Stílus: Rock.

Hatások: Egymást inspiráljuk, egyébként meg Foo Fighters, Guns N’ Roses, Metallica, Nirvana, RATM, Green Day, Linkin Park amik hatással vannak a zenénkre. Hazaiak közül Ocho Macho, Fish, Tankcsapda, Fatal Error, Supernem stb.

Kiadó: Nincs.

Történet: 2014 tavaszán volt az első koncertünk és onnantól kezdve vált rendszeressé az élő fellépés számunkra. Kezdetek óta hatan alkottuk a zenekart. Dobos poszton volt egyedül csere eddig, amivel némileg kibővítettük a poposabb punk rock stílusunkat. A váltás óta magyarul íródnak a dalok, azelőtt pedig angolul.

bad_h_1.jpg


Megjelenések:
2014: 2 darab videoklip, 2015: Love Is Like A Headshot EP + a címadó dal klipje + 1 db single, 2016: JUMP UP! EP + 1 db videoklip, 2017: Mocskos kis szándék (első magyar nyelvű dal).

Küldetés: Az emberek megmozgatása, inspirálása, felpörgetése.

Jövőkép: Az A38 Hajón a Fish! zenekar előtt játszani március 26-án.

Mellékprojektek: Nincsenek.

Szexepil: Nagyon fiatalok vagyunk.

Legnagyobb eredmény, elismerés: Megnyertük a Szobrock tehetségkutatót és delegáltuk magunkat a Budapest Music Expóra 2016-ban. Felléphettünk a debreceni Roncs bárban és más vidéki városokban is tudtunk koncertet adni. Dürer Kertben is játszottunk már, de a legnagyobb eddigi eredmény az lenne, ha az A38 Hajón játszhatnánk a Fish! előzenekaraként március 26-án!


A Fish! előzenekaros játékot hirdetett, itt lehet szavazni sok más mellett a Bad Habitre is.


A friss dalról és klipről ezt mesélte a zenekar: "a dal címe Mocskos kis szándék. Legelső publikált magyar nyelven íródott dalunk. Arról szól, hogy mindenkivel előfordulhat, hogy felültetik - például egy kapcsolatban - és ezáltal kicsit más ember lesz, ez esetben negatív irányba változik. Ezen azonban túl kell lépni és inkább pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz. Ez az első számunk, amihez hamarabb forgott a klipanyag, mint hogy elkészült volna a dal felvétele. A debreceni Roncsbárban adott koncertünk videofelvételei adták az alapanyagot hozzá, amivel szeretnénk is buzdítani az embereket sűrűbb koncertlátogatásra. Amúgy a dal is a koncertjeink meghatározó pontját alkotja, így nem volt kérdés a klipötlet."


a Mocskos kis szándék című első magyar nyelvű dala a zenekarnak, koncertklippel: 


fotók: studio-iNside

Bad Habit Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2017/02/26/magyarradar_bad_habit
Magyarradar – Bad Habit
süti beállítások módosítása