Klippremier! Vekonyz: What You Like

2017.01.13. 13:00, rerecorder

vekonyz_ny.jpg

Vekonyz, azaz Vékony Zoltán gyerekkora óta a zenével foglalkozik: szintipopzenekar, remixek és egy Plastikhead nevű elektronikus duó után 2013-ban kezdett szólókarrierbe. Deep house-os dalaival, klipjeivel az elmúlt években rendre nyerte a Fonogram- és Viva-díjakat. Itt a legújabb, a What You Like című szerzemény, aminek klipjében egy kisfiú álma szerepel a középpontban: repülőt szeretne vezetni.

vekonyz.jpgVekonyz a 2013-as Oceannel mutatkozott be szólóban, a 2014-es The Way I Do-hoz már klip is készült, a sort 2015-ben az In My Mind folytatta, tavaly pedig a Finally. 2017-et is új klippel kezdi a producer, aki videóit is maga rendezi. A friss dalról ezt mesélte a Recordernek: „A What You Like az álmainkról szól. A dal üzenete, hogy merjünk nagyot álmodni. Hiszek abban, hogy ha sokat dolgozunk a céljaink megvalósításáért, akkor el is érhetjük őket. A számhoz készült videó főszereplője egy kisfiú, aki beleszeret a repülésbe, majd látjuk, hogy felnőttként megvalósítja az álmát: pilóta lesz és repülőt vezet.”

Mesélt a klip készítéséről is: „akik ismernek, tudják, hogy én készítem a videóimat. A What You Like-hoz készült klip összesen három nap alatt forgott le, bár a napok között nagyjából egy hónap telt el, majd egy újabb hónapnyi utómunka után született meg a kész videó. Összességében megpróbáltam olyan videót készíteni, ami ösztönözni fogja az embereket arra, hogy tegyenek azért, hogy elérhessék a céljaikat. Remélem, sikerült!”

A What You Like-ban Calidora a vendéghang. Vekonyz először a 2015-ös In My Mind című dalban dolgozott együtt a fiatal tehetséggel és a szám sikerén felbuzdulva újra az énekesnő-dalszerző mellett döntött


és akkor az álmodozós videó: 


Vekonyz Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2017/01/13/klippremier_vekonyz_what_you_like
Klippremier! Vekonyz: What You Like
süti beállítások módosítása