Klippremier! Blahalouisiana: Túl távol, elég közel

2016.12.14. 15:00, rerecorder

blahalouisiana_ny.jpg

Remek éve van a Blahalouisianának, nagyszerű bemutatkozó lemez, az év egyik legjobb magyar dala, sok szép sikerű koncert (Recorder-címlap!), és az év végén kihozott magyar nyelvű Túl távol, elég közel éppen vezeti a Petőfi Rádió heti toplistáját. Most pedig még klip is készült hozzá, amit jól be is mutatunk.

A zenekar ugyan angol nyelvű számokban is gondolkodik, de az ősszel kihozott magyar nyelvű Túl távol, elég közel nagyon beütött, már másodszor mászik vissza a Petőfi heti listájának élére. „Az új dalt a Supersize stúdióban vettük fel, és ez alkalommal új producerrel dolgoztunk: Ligeti Gyurival. Nagyon jót tett a zenekarnak ez az enyhe vérfrissítés hangzásban, mindannyian elégedettek voltunk a végleges maszter után” - meséli a számról Jancsó Gábor basszusgitáros.

KARRIERÖSSZEFOGLALÓ INTERJÚ A BLAHALOUISIANÁVAL.

A szokás szerint fülbemászó dalhoz laza, egyszerű, de ügyes videó készült trükkös (kamera)mozgásokkal és szórakoztató ruhákkal: „Nagy Marcell és Damokos Attila kezeire bíztuk magunkat, mert láttuk, hogy milyen jó munkáik vannak a srácoknak. Így aztán megkerestük őket, leültünk, és az első adandó alkalommal amikor klappolt a helyszín és az időpont, megvalósítottuk a srácok ötletét.”


a Blahalouisiana december 28-án tartja évzáró koncertjét az Akváriumban, Facebook-eseményoldal


és akkor a friss magyar nyelvű dal trükkös mozgásokkal élő vicces ruhás klipje: 



Blahalouisiana Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2016/12/14/klippremier_blahalouisiana_tul_tavol_eleg_kozel
Klippremier! Blahalouisiana: Túl távol, elég közel
süti beállítások módosítása