Klip- és dalpremier! The Bluebay Foxes: With Me

2016.12.13. 15:00, prerecorder

recorder.jpg 

Az idén alakult The Bluebay Foxes még áprilisban mutatta be első dalát itt a Recorderen. Azóta számos koncertet adtak és megmérettették magukat a Keretblog tehetségkutatóján is, ahol bejutottak a verseny első elődöntőjébe. Most a zenekar első videóklipjét mutatjuk be, amely a With Me című számukhoz készült.

A budapesti indie-zenekar legfrissebb daláról és az ahhoz készült klipről is mesélt a Recordernek: "A klip Földi Ádámmal együtt, közös rendezésben valósult meg. Az alap koncepció egy négyes osztású portré képből származik aztán jött az ötlet, hogy miért ne lehetne mozgás a portrékban és mi lenne, ha variálnánk a négyzeteket, ruhákat és a háttereket is. Az első pár összeülést követő két héten belül már a stúdióban forgattuk a klipet. Fontos volt számunkra, hogy az első klipünkben mi szerepeljünk és a mi szemünkbe nézhessen a néző. A négyes osztás a refrénben azonban megszűnik és teljesen más hatást kelt. A klip az egyszerűségre és a természetességre épül és jól tükrözi, hogy milyenek vagyunk valójában. A With me is az első kiadott számunkkal együtt készült Puha Szabolcsnál, azonban ennek a kiadása kicsit váratott magára a My hands után. Mindenképpen egy klippel együtt szerettük volna megjelentetni, ráadásul egy olyan klippel, ami jól együtt tud élni a dallal. A következő megjelenésünkre biztosan nem kell ennyit várni."

Habár a The Bluebay Foxes idén alakult, már sok rokonhangzású zenekarokkal léphetett fel. Koncerteztek a Blahalouisiana-val, a The Luckies-zal, a Babellel és most az év végén a Fran Palermo-val fognak közös estet tartani az Ötkertben. Facebook-eseményoldal.

A zenekar célja 2017-re, hogy még több emberhez jusson el zenéjük és minél nagyobb koncerteket adjanak.


JOBBAN MEGISMERNÉD A THE BLUEBAY FOXES-T? ITT MEGTEHETED!


a With Me imidzsklipje: 


a zenekar Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2016/12/13/klip-_es_dalpremier_the_bluebay_foxes_with_me
Klip- és dalpremier! The Bluebay Foxes: With Me
süti beállítások módosítása