Klippremier! Phantasy Bureau: Beware!

2016.12.12. 10:40, prerecorder

phbcsop3.png

A gitármentes Phantasy Bureau trió idén alakult, de már el is elkészült első klipje a Beware! című dalhoz, amely a szeptemberben kiadott Turquoise című debütkislemezen szerepel. A zenekar jelenleg az élő debütálásra készül, ami jövő szombaton, december 17-én lesz az Aurorában. Addig is lássuk friss klipjüket, amely egy nyomasztó álmot képesít!

14317389_1771117346493627_7462092226232687422_n.jpgSzabó Pál Tamás (ének, billentyűsök, trombita), Molnár 'Doki' Gergely (dob) és Horváth Mátyás (basszusgitár) alkotta Phantasy Bureu szeptemberben adta ki Turquoise című debütáló kislemezét. A budapesti trió röviden mesélt a zenekar megalakulásnak körülményiről, illetve a három számos kislemezről is: "Hárman vagyunk. Négyen voltunk, de a stúdiózás előtt gitáros nélkül maradtunk. Azért tavasszal így is felvettünk három számot egy beugró zenésszel, Illés Nándival a Teslavox egyik tagjával. A megüresedett pozícióra nem találtunk megfelelő embert, úgyhogy inkább áthangszereltük a dalainkat szintire, basszusgitárra és dobra. Alapjaiban meghatározza a zenekart egyfajta DIY hozzáállás és makacsság. Nem vidám, hideg synth-beat, némi posztpunk és egy kis new wave, ilyen a Phantasy Bureau. Élőben először december 17-én mutatkozunk be, a Gustave Tiger vendégeként az Aurorában."

A zenekar első klipjét - amit a Beware! című dalukhoz készítettek - egy nyomasztó álom hangulata ihlette. A kívánt hatást teljes mértékben elérte a zenekar, hiszen a Csillebércen felvett képek és a kissé sötét dal pont olyan, mintha egy furcsa álomban találnánk magunkat. Büszkén mesélte a zenekar, hogy a klip minden egyes részletéért ők felelősek. 


tehát december 17-én fognak élőben bemutatkozni a Gustave Tiger vendégeként az Aurorában. Facebook-eseményoldal


a Phantasy Bureau által vizionált nyomasztó álom itt látható:


Turquoise című kislemezük pedig itt hallgatható meg:


a Phantasy Bureau Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2016/12/12/klippremier_phantasy_bureau_beware
Klippremier! Phantasy Bureau: Beware!
süti beállítások módosítása