Klippremier! Wave Of Sound: Crystal Clear

2016.11.11. 16:00, Frontrecorder

wos_video_promo2.jpg

Az alapján, amilyen a 2016-os év volt, nehéz elhinni, hogy a világ csodálatos hely. Pedig az, a Föld, a körülöttünk élő természet utolérhetetlenül gyönyörű, emlékeztetőól tessék csak megnézni a Wave Of Sound új klipjének fenséges drónfelvételeit!

"A Crystal Clear klipjének koncepciója az új lemez lebegős és természetközeli hangulatára épít; gyönyörű és különleges képekkel szerettem volna ezt a dalt bemutatni" - meséli Csécsi Andor, aki egyedül jegyzi a Wave Of Sound szeptemberben megjelent, ugyancsak gyönyörű albumát. "Első körben az volt az ötlet, hogy fotókat animálunk és ezekből állítjuk össze a klipet, de belefutottam egy remek hongkongi csapatba, a Bellergy RC.-be, akik hihetetlen gyönyörű 4K-felvételeket készítenek drónnal, és ezután már mindenképp filmben gondolkodtam. Felvettük a kapcsolatot, és így született meg a közös projekt. Rengeteg felvételt küldtek el, amiket használhattam a vágáshoz. Úgy érzem, hogy csodálatos képeken mutatkozik meg a körülöttünk lévő tiszta természet. Sikerült a dal lebegését és folytonosságát a képekben is megmutatni, amire nagyon büszke vagyok. Azt gondolom, hogy ez az egyik legjobb Wave Of Sound-klip, remélem, a közönség is értékelni fogja." A szemet gyönyörködtetés mellett a videó mélyebb üzenetet is közvetít, hogy ne csak nézzük, lássuk is a természetet, a világot. "Fontosnak érzem a természetről beszélni akár dalban, akár fotókon és videókban is. Sokszor fel sem fogjuk, hogy mennyire rohanó életet élünk és mennyire nem nézünk körbe a világban, nem vesszük észre a körülöttünk lévő csodákat, amik rengeteget adhatnak nekünk. Egy picit erre próbál rámutatni a videó, és próbálja ezt a mondanivalót átadni."

A Wave Of Sound november 23-án a Gödör Klubban mutatja be élőben az új albumát (Facebook-esemény), mi pedig itt és most a Crystal Clear című tétel csodálatos, a világ szépségébe való hitet visszaadó videóját:

https://recorder.blog.hu/2016/11/11/klippremier_wave_of_sound_crystal_clear
Klippremier! Wave Of Sound: Crystal Clear
süti beállítások módosítása