18+ Brutális POV-videó The Weekndtől - bankrablás, adrenalin és vér

2016.10.14. 14:41, therecorder

800x400-the-weeknd-video.jpg

Lövöldözés, túszejtés, menekülés: a False Alarm brutális klipjében minden van - ráadásul végig egyvalaki belső nézőpontjából. A szám Abęl Makkonen Tesfaye, azaz The Weeknd új, novemberben érkező Starboy című harmadik stúdiólemezét harangozza be - a Daft Punkkal közös címadó szám után.

The Weeknd remek mixtape-ek után egy halványabb stúdiólemezzel mutatkozott be, de a tavalyi Beauty Behind The Madness nagyot robbant, és alighanem a gyorsan érkező folytatás sem fog csalódást okozni az eddigi beharangozók alapján. A friss klip belső nézőpontos technikája ma még szokatlannak hat videóban (a videójátékok után), de aki látta a Hardcore Henry című filmet, az rögtön észreveheti a hasonlóságot a False Alarm klipje és a mozi között, ami nem is csoda, hiszen mindkettőért Ilya Naishuller orosz rendező a felelős.


THE WEEKND IMÁDJA A FELNŐTT-VIDEÓKAT: VÉRES DRÁMA, ÉLVE ELTEMETÉS, MAMIPORNÓ, SZEX, SZEX ÉS SZEX.

Nagyjából egy valóságos first-person shooterben (azaz olyan videójátékban, ahol az általunk irányított karakter szemszögéből figyeljük az eseményeket és lövöldözünk) érezhetjük magunkat majdnem hat percen keresztül, miközben kirabolunk egy bankot, túszul ejtünk egy lányt, emberek halnak meg, a végére pedig még egy autós üldözés is bekerül a képbe. A False Alarm videója erősen korhatáros és kegyetlen, szóval tényleg csak saját felelősségre!

az ominózus klip:

https://recorder.blog.hu/2016/10/14/18_brutalis_pov_video_the_weekndtol
18+ Brutális POV-videó The Weekndtől - bankrablás, adrenalin és vér
süti beállítások módosítása