Igen! Bat For Lashes, Floating Points, Is Tropical az idei Electronic Beats fellépői között!

2016.10.13. 12:15, rerecorder

bfl_1.jpg

Megvannak a 2016-os budapesti Electronic Beats fesztivál első bejelentett fellépői és igen, van ok az örömre: november 4-5-én az Akváriumban fellép Bat For Lashes, a Floating Points, az Is Tropical, Julio Bashmore, a KiNK - és még néhány később nyilvánossá váló előadó. Kiváló felhozatal!

A budapesti Electronic Beats idén is többnapos, sok helyszínes esemény lesz, amelynek a fő zenei ága az Akváriumban zajlik koncertekkel, partikkal. A még nem teljes fellépőnévsorban ott az idén új nagylemezt kiadott Bat For Lashes, akit végre klubkoncerten is láthatunk Magyarországon (mininél is minibb interjúnk vele itt, amiben konkrétan megígéri, hogy eljön Budapestre koncertezni - köszi, hogy betartottad!). A dalszerző-énekes számos nagyszerű album után tavaly egy Toy-jal közös pszichrocklemezt adott ki Sexwitch néven, idén konceptalbumot írt egy gyászoló menyasszonyról, ráadásul szuper színpadi előadó is. Várjuk.

Az Is Tropical bolondos elektropop zenekar gitárokkal és nagyon meredek klipekkel, idén megjelent harmadik nagylemezüket mutatják majd be, elég bulis koncert várható.

Floating Points számos 12"-es lemezzel (amik stílusban a future garage-től a uk bass-ig terjedtek) fokozta a várakozásokat bemutatkozó LP-je előtt, ami végül a tavalyi év egyik legjobban fogadott elektronikus zenei albuma lett. A sokféle összetevőből (nu-jazzes posztrocktól ambient elektronikán át deep house-ig) álló anyag élőben is élménynek ígérkezik.

A már hosszú évek óta a legjobb dj-k között emlegetett Julio Bashmore szintén tavaly jelentkezett bass-es house debütjével, és a remixerként, valamint dj-ként is felkapott bolgár KiNK is arról is híres, hogy megcsinálja a bulit.

AZ IS TROPICAL NAGYON ÉRZI A KORHATÁROS KLIPEKET IS. NAGYON.


A 2016. november 4-5-i budapesti Telekom Electronic Beats az Akváriumban lesz, további infók a Facebook-eseményoldalon.

és itt:
http://akvariumklub.hu/programok/2016-11-04/electronic-beats-festival-day-1

http://akvariumklub.hu/programok/2016-11-05/electronic-beats-festival-day-2

jegyek: http://budapest.electronicbeats.net


a legfrissebb Bat For Lashes-klip, a Joe's Dream


és a legjobb Bat For Lashes-video, a What's A Girl To Do?: 


Floating Points tavalyi albumáról a Silhouettes


az idei Is Tropical-albumról a Believe


Julio Bashmore magyar zászlóval induló klipje a Let Me Be Your Weakness-hez: 


a KiNK és a felhőgenerátor: 

https://recorder.blog.hu/2016/10/13/igen_bat_for_lashes_floating_points_is_tropical_az_idei_electronic_beats_fellepoi_kozott
Igen! Bat For Lashes, Floating Points, Is Tropical az idei Electronic Beats fellépői között!
süti beállítások módosítása