Egy kis CAFe Budapest mára? InFusion Trio feat. Sena a Bálna Budapest színpadán

2016.10.12. 16:59, Recorder.hu

cafe_infusiontrio_650.jpg

(X) Minden este kell történnie valaminek a városban, ugye? A CAFe Budapest tesz róla, hogy ma se maradjon senki koncertélmény nélkül: a fesztivál szervezői gondoltak egyet, és a Bálna színpadára összehozták az egyetlen magyarországi looper zenekar, az InFusion Trio és az egyetlen ghánai származású magyar popsztár, Sena közös fellépését.

Egyéni hangzás, rendhagyó hangszerelés és a világon egyedülálló technikai megvalósítás jellemzi az InFusion Triót. Az átlagon felüli képességekkel és képzettséggel rendelkező zenészek egyformán jártasak a klasszikus és a könnyűzenében - jó tudni, hogy a populáris sikerek által éltetett énjük mellett személyiségüknek van egy jóval komolyabb oldala is: olyan világhírű zenekarokban muzsikálnak, mint a Liszt Ferenc Kamarazenekar vagy a Nemzeti Filharmonikus Zenekar. Nem csoda hát, hogy ritka kombinációban alkalmazott különleges hangszereik (elektromos hegedű, elektromos cselló, basszusgitár, elektromos dobok, effekt- és looperpedálok) segítségével rendkívüli hangzásvilágot sikerült teremteniük. Önálló szerzeményeik mellett Farkas Izsák, Simkó-Várnagy Mihály és Weisz Nándor fő jellemzője, hogy milyen magabiztosan nyúlnak a kommersz kortárs világslágerekhez - mostanában például olyan előadók dalait dolgozták át és adják elő, mint a Maroon5, Calvin Harris, David Guetta, John Newman, vagy éppen a Daft Punk.

A vibráló tehetségű énekesnővel, a szólóprodukciójával és featjeivel is sikeres, illetve az Irie Maffiából is ismert Sena Dagaduval egyedi produkcióra, egyszeri alkalomra, emlékezetes estére készülnek.

A ma esti koncertre JEGYVÁSÁRLÁS ITT vagy a helyszínen.

Az október 23-áig tartó CAFe Budapest fesztivál további programjai ITT böngészhetők.

Így készülődik Sena:

 

https://recorder.blog.hu/2016/10/12/egy_kis_cafe_budapest_mara_infusion_trio_feat_sena_a_balna_budapest_szinpadan
Egy kis CAFe Budapest mára? InFusion Trio feat. Sena a Bálna Budapest színpadán
süti beállítások módosítása