Klippremier! EZ Basic: Go

2016.08.19. 11:30, rerecorder

ez_1.jpg

Az EZ Basic tavaly év végén, öt év albumszünet után tért vissza a 2015-ös év egyik legjobb magyar lemezével, a Dead End Darlinggal, amit az Unnatural és a Whatcha Gonna Do With Your Life? című klipdalokkal vezetett fel és amit most a videók terén egy sötét okkult-diszkós, ironikus lézeres, részleteiben fesztivál-hangover alkotással (ez ugye pont passzol a napokban lézeres end show-val véget ért Szigethez) zárnak le. Premier!

A Go klipjében ezeken felül azonban egy légtáncos a főszereplő, át is adjuk a szót a rendezőnek, Ruseknek, mesélje el ő maga a koncepciót: „Deboráról – Debora Breiterről – tudtam, hogy profin tissue-zik, és már régóta szerettem volna szerepeltetni egy videóban, így amikor felmerült, hogy én csinálnám a következő EZ Basic-klipet, azonnal ő jutott eszembe, mert a pszichedelikus pophoz szerintem fantasztikusan jól passzol a légtánc, a lézer és néhány színesen villogó lámpa. Ezen kívül olyan sok koncepció nem volt, igazából ezek az összetevők annyira jól működnek így együtt, illetve Debi is annyira szépen táncol, hogy felesleges is lett volna túlgondolni. Kellett bele pár nyárias rész, amit a Normafánál vettünk fel, meg egy fülledt okkult-diszkós, amit pedig egy táncstúdióban. Szó volt még róla, hogy a fiúk is pörögnek egy kicsit a függönyön, de sajnos erre végül nem került sor.”

ez_2.jpg

A dalszerző-frontember, Szarvas Árpád még a zenekari tervekről szólt a Recordernek: „ehhez annyit fűznék még hozzá, hogy a Go az utolsó szám a legutóbbi albumunkról, amihez klip készült, már dolgozunk is az új számokon, amikből hamarosan egy kis ízelítő is hallható lesz.”


INTERJÚNK SZARVAS ÁRPÁDDAL, A TAVALYI ALBUM MEGJELENÉSÉNEK APROPÓJÁN.


és akkor a pazar friss klip: 


a tavaly megjelent Dead End Darling című remek felépítésű, gyönyörű album: 


EZ Basic-Facebook

EZ Basic-Bandcamp

https://recorder.blog.hu/2016/08/19/klippremier_ez_basic_go
Klippremier! EZ Basic: Go
süti beállítások módosítása