Chris Martin álma valóra vált, egy éjszakára Marty McFly lehetett

2016.07.19. 16:03, prerecorder

michael-j-fox-coldplay-2016-billboard-1548.jpg

Sokan irigykedhetnek Chris Martinra, hiszen nagyon sok ember álmát valósította meg a napokban az angol zenész. A Coldplay turnéjának legutóbbi állomásán, New Jerseyben, nem más volt a zenekar vendége, mint a Vissza a jövőbe főszereplője Michael J. Fox. A színésszel pedig felidézték a film egyik ikonikus jelenetét.

A zenekar tavaly decemberben megjelent A Head Full Of Dreams című albumát turnéztatja, legutóbbi fellépésükön Michael J. Fox csatlakozott gitárosként. Chris Martin sokat hangoztatta karrierje során, hogy a kedvenc filmje a Vissza a jövőbe, amiben Fox, Marty McFly-t alakítja. A videó egy bejátszással kezdődik, amit a koncert során vetítettek le. Ezen Moses Martin, az énekes fia látható, ahogyan megkéri apukáját, hogy játsszon el egy számot közös kedvenc filmjükből. Martin erre csak annyit mondott, hogy ha a fiad megkér valamire, akkor nincs más választásod, teljesítened kell a kívánságot.

Ezt követően a zenekar elkezdte a Penguins Earth Angel című dalát, majd a szám közepénél, felkonferálta a színészt, aki gitárral beszállt. Miután végigjátszották az Earth Angelt, Fox még egy szám erejéig a színpadon maradt, hogy előadják Chuck Berry Johnny B. Goode-ját is. Aki rajongója a filmnek, az már tudja, hogy Chris Martin így egy éjszakára Marty McFly lehetett, hiszen ezzel rekonstruálták a film végén megrendezett bált, ahol ezeket a számokat McFly is eljátszotta. A közös fellépés után Chris Martin bevallotta, hogy ezzel a kollaborációval megvalósult a Coldplay egyik legnagyobb álma. 


az este, ami után Chris Martinnak új álom után kell néznie:


Martin különben már korábban is fellépett Fox-szal:

Az angol zenekar egyébként az idei Glastonbury fesztivál egyik headlinereként is tett róla, hogy legyen miért imádni őket. A február 13-án halálos autóbalesetet szenvedett feltörekvő Viola Beach zenekar tragédiája Martinékat arra az időszakra emlékeztette, amikor még ők is kezdők voltak a Coldplay-jel. Erről pedig egy időutazás jutott a már rég nem kezdő zenekar tagjainak eszébe: elképzelték, hogy milyen lett volna a Viola Beach húsz év múlva és eljátszották a zenekar egyik dalát, a Boys That Singet. A megemlékezés után abban kérte a közönség segítségét Martin, hogy juttassák minél magasabb listapozícióba a dalt. Martin üzenetének meglett a hatása, hiszen a koncertet követően a Viola Beach Spotify streamjét 6148 százalékkal többen hallgatták, mint korábban. És hogy még kerekebb legyen a sztori: a warringtoni zenekartól, amelynek tehát minden tagja meghalt az ütközésben, július 29-én fog megjelenni egy kilenc számból álló posztumusz album.


FIÚK A HÁZBÓL - ITT MEGISMERKEDHETTEK A COLDPLAY-JEL!


a Coldplay megemlékezése a Viola Beach-ről:

https://recorder.blog.hu/2016/07/19/chris_martin_alma_valora_valt_egy_ejszakara_marty_mcfly_lehetett
Chris Martin álma valóra vált, egy éjszakára Marty McFly lehetett
süti beállítások módosítása