Nyaralás külföldi koncerteken - Fesztiválok a közelben (3: Pohoda Festival)

2016.06.30. 09:30, wordrecorder

pohoda650.png

Szokásos nyári, környékbeli országokra fókuszáló fesztiválkörképünk első sorozatában július végéig ajánlunk, az INmusic és a Halfway Festival után ezúttal az idén huszadik jubileumát ünneplő Pohoda Festival-t, ami az elmúlt évekhez hasonlóan most is július második hetében adja meg az igazi lökést a zeneszeretők nyári szezonjának.

Egyre többen beszélnek arról, hogy előbb-utóbb alábbhagy a világon végigsöprő fesztiválőrület és kipukkad az évek óta növekvő lufi. Lehet, hogy így lesz, de idén még bőven vannak említésre méltó rendezvények – a környékünkön is. Most mellőzzük a horvát tengerpart bulifesztiváljait, amelyek tényleg egymást érik, az elektronikus zene kedvelőinek mindegyiket nyugodt szívvel ajánljuk, hiszen a fellépők minősége és a színvonal (bár ezzel együtt egy bérletek ára is) változatlanul magas.


# Pohoda Festival

Időpont: július 7-9.

Helyszín: Trencsén, Szlovákia

Jegyár: bérlet 99 euró (kb. 31.000 Ft) kempinggel együtt

https://www.pohodafestival.sk/en/

A Pohoda minden elemében olyan, ami lehetne nálunk is, de valamiért még sincs. Szuper helyszín és még szuperebb előadók. A csúcsformában lévő PJ Harvey és James Blake, napjaink egyik legizgalmasabb gitárzenekara, a Savages, a figyelemre méltó Poliça, Flying Lotus, és az ő hű társa, Thundercat, a reggae egyik legnagyobb ígérete, Hollie Cook, a visszatérő Sigur Rós, vagy a világzene legutóbbi nagy durranása a Mbongwana Star. Rajtuk kívül is csomó izgalmas új név: Public Service Broadcasting, Anna Meredith, Ho99o9, Max Jury, Ash Koosha, friss lemezes előadók (DJ Shadow, Roisín Murphy, Saul Williams, Astronautalis) és még hosszan folytathatnánk. Ár-érték arányban is aranyfokozat.

 

https://recorder.blog.hu/2016/06/30/nyaralas_kulfoldi_koncerteken_fesztivalok_a_kozelben_3_pohoda_festival
Nyaralás külföldi koncerteken - Fesztiválok a közelben (3: Pohoda Festival)
süti beállítások módosítása