Klippremier! RobotDeck X Gazsi Rap Show: Minden

2016.06.06. 11:00, Frontrecorder

rbdgrs.jpg

A cloud rap beatmaker RobotDeck és a képzőművész-rapper Gazsi Rap Show első közös EP-je (H2O) 2014 legvégén jelent meg, hamarosan pedig érkezik a következő, melyet most a Minden című szubakvatikus alapra folytatott dal vezet fel, elmosódott vizuális aláfestéssel.

Az új RobotDeck X Gazsi Rap Show anyag a tervek szerint nyáron jön ki, a Belvilág címet kapta, és egy közreműködő szerepel rajta, a Mulató Aztékokból Phlat. Az EP az előzőhöz képest képest kicsit sötétebb és melankolikusabb lesz, rajta hét számmal, köztük az itt bemutatásra kerülő Mindennel. "A 'jónak lenni' koncepciót akartam kicsit jobban kibontani, és kicsit továbbgondolni, így jutottam el nagyobb összefüggésekhez, mint hogy mi a jó, és hogy ez számít-e; valamint, hogy mi a lét lényege, ha van neki egyáltalán" - mondja a dalról Szőke Gáspár, Gazsi Rap Show.

A fizikális és a mentális világ kapcsolatát boncolgató számhoz Gáspár készített videót, különböző archív és friss - többek között a Dohány utcában, Triesztben, Szlovéniában, az azóta megszűnt Kolorban forgatott - felvételekből. "Próbáltam egy nagyon szellemképes klipet csinálni, a fényekre fókuszálva, sok layerrel, amik egymáson mozognak. Sok sötét és pixeles kép van benne, ami a lehető legjobban fogta össze a vizuális világot. Igazából nagy mondandója nincs a klipnek, csak aláfesti a szöveget, de nem is volt más célom vele."

Íme tehát a RobotDeck és Fazsi Rap Show következő közös EP-jét beharangozó Minden:

https://recorder.blog.hu/2016/06/06/klippremier_robotdeck_x_gazsi_rap_show_minden
Klippremier! RobotDeck X Gazsi Rap Show: Minden
süti beállítások módosítása