Támogatás

2017.05.09. 12:11, Recorder.hu

A Recorder Kft. 2020. október 24-én a Halmos Béla Program pályázatán elnyerte a Nemzeti Kulturális Alap támogatását "népzenei tartalom készítésére és megjelentetésére a Recorder.hu oldalon".

logo_halmos_nka_2.jpg

 

A Recorder Kft. 2020. április 2-án a Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Médiatámogatási alprogramjának pályázatán elnyerte a Nemzeti Kulturális Alap támogatását "könnyűzenei tartalom készítésére és megjelentetésére a Recorder.hu oldalon".

nka_hangfoglalo_logo_650_5.png

 

A Recorder Kft. 2019. szeptember 25-én a Halmos Béla Program pályázatán elnyerte a Nemzeti Kulturális Alap támogatását "Népzenével foglalkozó tartalom készítésére és megjelentetésére a nyomtatott Recorder magazinban és a Recorder.hu oldalon".

logo_halmos_nka_2.jpg

 

A Recorder Kft. 2019. március 25-én a Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Médiatámogatási alprogramjának pályázatán elnyerte a Nemzeti Kulturális Alap támogatását "könnyűzenei tartalom készítésére és megjelentetésére a Recorder.hu oldalon".

nka_hangfoglalo_logo_650_5.png

 

A Recorder Kft. 2018. szeptember 20-án a Halmos Béla Program pályázatán elnyerte a Nemzeti Kulturális Alap támogatását "Népzenével foglalkozó tartalom készítésére és megjelentetésére a nyomtatott Recorder magazinban és a Recorder.hu oldalon".

logo_halmos_nka.jpg

 

A Recorder Kft. 2018. március 6-án a Hangfoglaló Könnyűzene Támogató Program Médiatámogatási alprogramjának pályázatán elnyerte a Nemzeti Kulturális Alap támogatását "könnyűzenei tartalom készítésére és megjelentetésére a Recorder.hu / Recorder.blog.hu oldalon".

nka_hangfoglalo_logo_650.png

 

A Recorder Kft. 2017. április 6-án a Cseh Tamás Program Médiatámogatási alprogramjának pályázatán elnyerte a Nemzeti Kulturális Alap támogatását "könnyűzenei tartalom készítésére és megjelentetésére a Recorder.hu portálon".

nkacstp_logo_650_png_1_1.png 

A Recorder Kft. 2016. február 10-én a Cseh Tamás Program Médiatámogatási alprogramjának pályázatán elnyerte a Nemzeti Kulturális Alap támogatását "könnyűzenei tartalom készítésére és megjelentetésére a Recorder.hu internetes médiumban".

nkacstp_logo_650_png_1.png

 

https://recorder.blog.hu/2017/05/09/tamogatas_385
Támogatás

A bejegyzés trackback címe:

https://recorder.blog.hu/api/trackback/id/tr368825848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása